• Отстъпка
  • Ново
YouNique Designs Благодаря, че не са продадени жена ми Цирка Кафеена чаша, 11 Мл, Чаша за тъща, Чаша за свекър (Черна дръжка)

YouNique Designs Благодаря, че не са продадени жена ми Цирка Кафеена чаша, 11 Мл, Чаша за тъща, Чаша за свекър (Черна дръжка)

 
BGN 2.33

Брой продукти
Налично

Дизайнът на тази изящна кафе чаши, отпечатани както отпред, така и отзад, затова тя е идеално подходяща за лява ръка и дясна ръка ? [Обслужване на клиентите е наш приоритет номер едно] - новата кафеена чаша за тъща ще пристигне опакован в здрава кутия за тежки условия на работа, за да запази в безопасност по време на доставка. ☕ [Перманентная печат от двете страни] - Ние използваме и керамика, с високо качество, и ни се отпечатват изображения силни, ярки и устойчиви цветове.Ако имате някакви въпроси или притеснения, моля, пишете ни – ние сме само на един клик разстояние!.☕ [Перманентная печат от двете страни] - Ние използваме и керамика, с високо качество, и ни се отпечатват изображения силни, ярки и устойчиви цветове.Нашите чаши - това е един прост и весел начин да се каже "честит рожден ден", "Поздравявам с повишаване" или "честит пенсиониране" теще или на майката на булката. ☑️ [Може да се мие в миялна машина и микровълнова печка] - Измиване тази утайка от чаша е лесно - просто го поставете на най-горния рафт на миялната машина и готово - готово!По време на ползването на любимото си питие, по-малко време за почистване!Искате ли топла напитка?Не се притеснявайте, тъй като тези готини чаши за кафе с надписи са безопасни за микровълнова печка.Дизайнът на тази изящна кафе чаши, отпечатани както отпред, така и отзад, затова тя е идеално подходяща за лява ръка и дясна ръка.Насладете се на топли напитки по всяко удобно за вас време, с тези бели кафе на кръгчета!.Ние се гордеем, че създаваме уникални и разработени подаръци за всеки повод, като подаръци за Свети Валентин, Ден на майката, за Ден на бащата, за бала или за рожден ден, годишнина и Коледа. ♥️ [От нашето семейство Вашия] - You Nique Designs - семеен бизнес и ние влагаме много любов в нашите продукти. ? [Обслужване на клиентите е наш приоритет номер едно] - новата кафеена чаша за тъща ще пристигне опакован в здрава кутия за тежки условия на работа, за да запази в безопасност по време на доставка. ? [Уникална кафеена чаша за тъща] - Търсите идеалният подарък за рожден ден на майка булки, на бащата на булката, закон или тестю?Тогава тези нови чаши за кафе - идеалният подарък теще от практика, чаша тестю или чаша ми теще в закона!Те имат уникален дизайн - не забравяйте да доведе до комплименти!Тези керамични чаши за кафе не ще стоят на рафт, те ще се радват и да ги оценят по достойнство.Ние знаем колко важни са получателите на вашите дарби.Ако имате някакви въпроси или притеснения, моля, пишете ни – ние сме само на един клик разстояние!.Изпълнени с помощта на непрекъснат процес на сублимация, разпечатки не избледнява, не се беля и не чакъла, така че можете да използвате любимите си смешни чаши кафе всеки ден.Споделете тези забавни кафе на кръгчета със своята свекърва и покажете им колко много ги ценят.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват