• Отстъпка
  • Ново
VACUSHOP Подмяна на Торби за прах на Samsung VCA-RDB95 Jet Bot + Jet Bot AI + Робот-Прахосмукачка Аксесоари за Станция резервни Части 6 бр.

VACUSHOP Подмяна на Торби за прах на Samsung VCA-RDB95 Jet Bot + Jet Bot AI + Робот-Прахосмукачка Аксесоари за Станция резервни Части 6 бр.

 
BGN 1.00

Брой продукти
Налично

Лесна смяна на : разработени детайли се свалят лесно и могат да се сменят по време на планираното техническо обслужванеБързо и ефективно опорожняйте резервоар, не подчертаване на вреден прах в околната среда.Те са в състояние да улови по-99,7% от големите частици от дома си, осигуряват крупнотоннажный събиране на отпадъци, косми, прах и подобряване на метене капацитет и ефект на прахосмукачка.Бързо и ефективно опорожняйте резервоар, не подчертаване на вреден прах в околната среда.Пратката включва : 6 бр здрач пакети, Размери на продукта : 8,2 инча * 4,7 инча. (Моля, проверете модела на прахосмукачката, преди да закупят).Нашите сменяеми торбички за прах осигуряват 100% качество, с помощта на по-добър дизайн и материали, нетъкан текстил и самостоятелно уплътняване на чантата от выдуваемой от стопи тъкан, без никакъв риск от изтичане.Пратката включва : 6 бр здрач пакети, Размери на продукта : 8,2 инча * 4,7 инча.Те са в състояние да улови по-99,7% от големите частици от дома си, осигуряват крупнотоннажный събиране на отпадъци, косми, прах и подобряване на метене капацитет и ефект на прахосмукачка. Лесна смяна на : разработени детайли се свалят лесно и могат да се сменят по време на планираното техническо обслужване.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват