• Отстъпка
  • Ново
Hon& Guan 4 Изолиран Гъвкав въздуховод с дължина 8 метра, сив Шумоподавляющий Маркуч-ауспуси за вграден канален вентилатор на системата за вентилация HVAC климатик.

Hon& Guan 4 Изолиран Гъвкав въздуховод с дължина 8 метра, сив Шумоподавляющий Маркуч-ауспуси за вграден канален вентилатор на системата за вентилация HVAC климатик.

 
BGN 19.83

Брой продукти
Налично

【Материал премиум-клас】 Гъвкав вентилационен канал от 1 * PVC, 2 * алуминиево фолио, 1 * центрифугированной стекловаты и спирала от стоманена тел за запазване на формата 【Материал премиум-клас】 Гъвкав вентилационен канал от 1 * PVC, 2 * алуминиево фолио, 1 * центрифугированной стекловаты и спирала от стоманена тел за запазване на формата.Дължина на лентата : 4 фута / 8 фута.Дизайн на вътрешни дупки в слоя алуминиево фолио може да помогне за намаляване нивото на шума, което позволява на някои звукови вълни преминават през дупки, а не да скача на разстояние от слой фолио и се засили вътре в маркуча.Работи с вытяжными и вградени канальными вентилатори, въглероден филтри, също така може да се използва като маркуч за обдува лодки. 【Топлоизолация】 Този гъвкав въздуховод, предназначени за съхраняване на топлина, охлаждане, вентилация, има добри показатели за топлоизолация, работи добре с вашето преносимо устройство ac адаптер, могат да издържат на температура от -22 ° F до 302 ° F (-30 ℃ ~ 150 ℃).Той ще се премести и подаване на въздух за кухни (аспиратор за готвене), в оранжерии и помещения за отглеждане на растения (циркулация на въздуха, приток, аспиратор и охлаждане на осветителни тела), баните (премахване на миризма и влага), сушилните помещения, палатки за отглеждане на растения и в други области на приложение и т.Дебел слой от PVC и 2 слоя алуминий в този воздуховоде предпазват от изтичане на газ. 【Топлоизолация】 Този гъвкав въздуховод, предназначени за съхраняване на топлина, охлаждане, вентилация, има добри показатели за топлоизолация, работи добре с вашето преносимо устройство ac адаптер, могат да издържат на температура от -22 ° F до 302 ° F (-30 ℃ ~ 150 ℃). 【Разнообразие от приложения】 Вентилационен маркуч сушилни Hon & Guan подходящ за системи ОВКВ. 【Намаляване на шума】 Ауспуси Hon & Guan Noise Reducer е предназначен за намаляване на емисиите на шум от вентилатори и системи карбонови филтри, може да намали нивото на шума с до 50%. 【Намаляване на шума】 Ауспуси Hon & Guan Noise Reducer е предназначен за намаляване на емисиите на шум от вентилатори и системи карбонови филтри, може да намали нивото на шума с до 50%.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват