• Отстъпка
  • Ново
Veemoon 1 Комплект Колани за дъски за сърф Пластмасов Обтегач Черен Удобни Презрамки За дъски За сърф Ремъци За Носене Весельной дъски Регулируема Каишка За Носене на ?

Veemoon 1 Комплект Колани за дъски за сърф Пластмасов Обтегач Черен Удобни Презрамки За дъски За сърф Ремъци За Носене Весельной дъски Регулируема Каишка За Носене на Дъски За сърф Основни Аксесоари

 
BGN 0.67

Брой продукти
Налично

Не се тревожи за проблема с размера -Нашият прашка за весловой дъски и държач за сърф бързо се настройват в зависимост от големината на дъската и на естествената си височина стойка за дъски за сърф.Найлонова лента за закрепване гребла : лек и лесно се сгъва и може да се носи и съхранява тази каишка за дъски за сърф в своята раница.Не се тревожи за проблема с размера. каишка за дъски за сърф : Удобен и лесен за използване, този каишка за носене на дъски за сърф, предназначен за носене на дъски за сърф. многофункционален държач за сърф дъски С помощта на този удобен колан за дъски за сърф ще ви бъде по-лесно да понесат своята дъска сърф и това е практичен аксесоар за дъски за сърф. Каишка за носене : лента за носене през рамо регулира, се уверете, че той е подходящ за гребло на различна височина с дъски с различни размери. -Размер (на рамо) : 140. Каишка за носене : лента за носене през рамо регулира, се уверете, че той е подходящ за гребло на различна височина с дъски с различни размери.Преносим каишка за гребла : Този професионален държач за сърф е лесен за използване и изваждане, практичен и удобен. каишка за дъски за сърф : Удобен и лесен за използване, този каишка за носене на дъски за сърф, предназначен за носене на дъски за сърф. -Предназначена за монтаж на табла за гребане, сърф, лонгбордах и подобни лодки, този с каишка за носене на ръка и осигурява лесен тегло, сверхпрочность и твърдост за приключения на открито.Преносим каишка за гребла : Този професионален държач за сърф е лесен за използване и изваждане, практичен и удобен.Найлонова лента за закрепване гребла : лек и лесно се сгъва и може да се носи и съхранява тази каишка за дъски за сърф в своята раница.Описание на продукта-Каишка гребла за Каяк Това каишка, специално проектирани за носене на дъски за сърф, изработени от висококачествен найлон и пластмаса, устойчива на износване и практичен за по-дълга употреба.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват