• Отстъпка
  • Ново
Бръснач за плешиви мъже 8D, Самобръсначка PAOOTICI 5 в 1 с USB-адаптер и кабел за зареждане, Въртящата се Самобръсначка за Мокро/Сухо почистване За мъже, Защита от тесни точ?

Бръснач за плешиви мъже 8D, Самобръсначка PAOOTICI 5 в 1 с USB-адаптер и кабел за зареждане, Въртящата се Самобръсначка за Мокро/Сухо почистване За мъже, Защита от тесни точки, led дисплей, Акумулаторна чрез USB

 
BGN 1.67

Брой продукти
Налично

ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН : Компактен дизайн роторной бръснач, сверхгибкие въртящи се остриета и ергономична дръжка предоставя по-голяма увереност и лекота на използване, осигуряване на по-гладко бръснене, което го прави идеално подходящо за бръсненеИнтелигентен led дисплей : интелигентен led индикатор ви напомня за ниво на мощност за зареждане на електрически самобръсначки.Мокро бръснене с крем, гел или пяна или сухо бръснене. 1 х Четка за почистване. 1 x USB адаптер.И за напомняне за почистване на ви информира за необходимостта от почистване.И вие може просто да почистите мъжка самобръсначка под течаща вода. 1 х USB кабел за презареждане и ръководство за употреба. 1 x Почистване на лицето. 1 бръснач с 8 D глави.Нова технология остриета 8 D: Нашите електрически самобръсначка за мъже оборудвани с 8 насочени плаващи глави сверхгибкие въртящи се остриета за по-голям обхват, на ротационната самобръсначка 8 D автоматично се адаптира към контурите на лицето, шията и дори на челюстта, осигурявайки ви по-комфортен и по-ефективно бръснене.Въпреки всичко, това ви осигурява комфортно и сухо бръснене или за освежаващо мокро бръснене. Забележка : Корона бръснач защитени самоблокирующимся устройство, поради пълно съхранение на брадата си, моля, дълго натискайте бутона за включване / изключване в рамките на 3 секунди, за да отключите электробритву.Това ви дава свобода и удобство при бръснене по всяко време и на всяко място.Нашите електрически самобръсначки с въртящи се бритвенными главата ви позволяват безопасно бръснене и в двете посоки. 1 х тример за нос и уши.Безжична и бързо зареждане : Електрическа самобръсначка за плешиви мъже с вградена батерия осигурява 90 минути за бръснене след 1,5 часа за пълно зареждане и дълго натискане за 3 секунди за заключване на хода, за да се избегне ненужното потребление на енергия.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват