• Отстъпка
  • Ново
Alipis 3 комплекта 7 бр. Стойка За Отпечатъци, Колони/Влакчета, Организатор на Щрангове, Прозрачни Изложби, Акрилни Организаторите За Пръстени, Витрини, Чекмеджета, сто?

Alipis 3 комплекта 7 бр. Стойка За Отпечатъци, Колони/Влакчета, Организатор на Щрангове, Прозрачни Изложби, Акрилни Организаторите За Пръстени, Витрини, Чекмеджета, стойка за Дисплея, Квадратна Стойка

 
BGN 0.67

Брой продукти
Налично

ОРГАНАЙЗЕР за пръстеновидни дисплеи - Изработен от акрил материал, е трайна употреба.РАФТОВЕ за СЪХРАНЕНИЕ - за къща, магазин пръстени, магазини и всякакви други подходящи случаи. - Практични поставки за пръстени може да даде на другите като прекрасни подаръци.ПОСТАВКА за ПРЪСТЕНОВИДЕН на ДИСПЛЕЯ - Изработени от акрил материал, трайна употреба. ОРГАНАЙЗЕР за пръстеновидни дисплеи - Изработен от акрил материал, е трайна употреба.КОНУСЕН притежателя на пръстените-Поставки за пръстени с различна височина-добре може да покаже своите пръстени.ПОСТАВКА за ПРЪСТЕНОВИДЕН на ДИСПЛЕЯ - Изработени от акрил материал, трайна употреба. - Конструкция на ключалката прави тези стелажи за изложбата на стоки, по-устойчиви на пръстените и ви позволява да бъдете уверени в употреба. - за къща, магазин пръстени, магазини и всякакви други подходящи случаи. - Произведен от висококачествен акрил материал, достатъчно здрав и практичен за употреба.Информация за стоки Дисплейная поставка за пръстени Е набор от притежателите на пръстените", които са изработени от висококачествен акрил материал, достатъчно траен и практично за използване. Напредналите заострени титуляр за пръстените-поставки за пръстени с различна височина-добре може да покаже своите пръстени.Околовръстен органайзер за витрини Дизайн ключалката позволява на тези стеллажам за витрини по-стабилно да задържи пръстена и да бъдат уверени в употреба.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват