• Отстъпка
  • Ново
WODMB 6 бр./лот, пуговица за кърпички от перламутровой бор, пръстен за салфетки от сплав, Украса за западна кухня, Златна Перлена пръстен за салфетки (Цвят: A, размер: еди?

WODMB 6 бр./лот, пуговица за кърпички от перламутровой бор, пръстен за салфетки от сплав, Украса за западна кухня, Златна Перлена пръстен за салфетки (Цвят: A, размер: един размер)

 
BGN 9.29

Брой продукти
Налично

Кръст Бод Пакет в т Идеален за ежедневна и официална декорация на масата.Идеален за ежедневна и официална декорация на масата.Характеристика : 1. Лесен за почистване и многоразов. Изработка на производство е много коварен, кройката е точна, vi, 3. Идеален за ежедневна и официална декорация на масата. Перфектното бижу за сервиране на масата на семейна вечеря, парти по случай рождения ден, тематични парти, сватба и всяко друго събитие. Лесен за почистване и многократно. Само пръстените за салфетки, които не са включени в комплекта аксесоари за стрелба.дизайнът е уникален и элегантен и ще впечатлят всеки гост на вашето парти. Лесен за почистване и многоразов. Изработка на производство е много коварен, приятелка точен. Изработка на производство е много коварен, кройката е точна, vi, 3.дизайнът е уникален и элегантен и ще впечатлят всеки гост на вашето парти.дизайнът е уникален и элегантен и ще впечатлят всеки гост на вашето парти. халки за салфетокпримечание : 1. Идеален за ежедневна и официална декорация на масата.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват