• Отстъпка
  • Ново
1 бр. Хронометър машина за висока точност на Велосипеди Брояч Практичен Велосипеден Километраж С подсветка, кодова Таблица пробег на няколко Колоездене, Скоростом?

1 бр. Хронометър машина за висока точност на Велосипеди Брояч Практичен Велосипеден Километраж С подсветка, кодова Таблица пробег на няколко Колоездене, Скоростомер, кодова Таблица Пробег на няколко Езика за езда на

 
BGN 13.94

Брой продукти
Налично

Съвети за ниско напрежение на батерията, за да сте били наясно за работа с кодова таблицаХарактеристики - Цвят : както е показано на фигурата.На голям екран на 8 езика, с посочване на калории, мазнини, режим панорама (всяко от менюто), циклично меню, прекъсване на менюто, осветление контрол на осветлението, клавиши кабелна управление.Подарък за вашите приятели, които карат на открито. един от най-добрите варианти за вас.Изработен от висококачествен ABS-материал, много здрав и издръжлив.- Съвети за ниско напрежение на батерията, за да сте били наясно с работата на кодова таблица.- Материал : ABS.Описание търсите професионална, достъпна таблица велосипедни кодове?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален таблица велосипедни кодове трябва да съответстват на вашите нужди. 25 метра - Произведен от висококачествен материал ABS, много здрав и издръжлив.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват