• Отстъпка
  • Ново
Защита на обувки от бръчките На 4 двойки От бръчки на маратонките си, редукция, преходник размер на чорап, Защита от бръчките на обувки от бръчки Мъжки 7-12 / Женски 5-8 (4

Защита на обувки от бръчките На 4 двойки От бръчки на маратонките си, редукция, преходник размер на чорап, Защита от бръчките на обувки от бръчки Мъжки 7-12 / Женски 5-8 (4 ДВОЙКИ)

 
BGN 2.33

Брой продукти
Налично

Защитно накладку за чорапи против бръчки, могат да бъдат отрязани, за перфектна форма3 х 1,4 инча Материал : PE и TPR Брой : 4 двойки от Опаковки : bag Помещение включва : 4 двойки от защитните средства от гънки на обувки и 2 чифта черни и 2 чифта бели).Защита от бръчките нетоксична, безвреден и няма мирис, не причинява алергични реакции на кожата на човека. ✔【 Лесно да се реже лесно и удобно седи!】Проектиран с помощни линии за рязане.✔【МАРАТОНКИ, БЕЗ ГЪНКИ】 кажете сбогом с гънки върху топката на крака на любимите си обувки!Защита от бръчките обувки Venbow е създадена не само, за да си на чисто нови маратонки изглеждат по нов начин, но и за да се възстанови и подобри предишния си външен вид.Колко сте готови да платите за своите красиви маратонки? $1000? $2000? Защо си толкова често меняешь обувки?Аз мисля, че има 60% от тези, които работят на върха, с много различни проблеми. Протектор за гънки обувки на допир достатъчно здрав и гъвкав, за да не навреди на конструкцията поради многочасового носенето на обувки.Приложение : спортни обувки, ежедневни обувки, кожени обувки, обувки от бръчки и т. ✔【Интелигентен дизайн】 не е нужно да се притеснявате за това, че те ще се движат по време на ходене; Дизайн гарантира, че те могат твърдо да се придържаме към горната част на обувката; 2 цвята за замяна : черно и бяло.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват