• Отстъпка
  • Ново
Homlynn Органайзер за детски пелени, Кошница за съхранение на памперси, Голяма чанта-тоут и Автомобилен Органайзер, Кошница за съхранение на бебешки аксесоари в детск?

Homlynn Органайзер за детски пелени, Кошница за съхранение на памперси, Голяма чанта-тоут и Автомобилен Органайзер, Кошница за съхранение на бебешки аксесоари в детска градина, Въже от памук, може да се пере на

 
BGN 0.33

Брой продукти
Налично

66*7 инча размер след сгъване за съхранение е 8Свеж цветен дизайн, прави живота ви по-ярка. 【Цвят и дизайн】 В цветовете на дизайна на нашия подгузника кутийка за защита на очите се използва пресен зелен цвят, който се различава от повечето пелени caddy на пазара, и могат да предложат различни ярки цветове в своя майка си живот, да се откажат от който неутрален цвят, да направи живота си по-светло!. 【Отлична гаранция за сервизно обслужване】HOMLYNN се стреми да предостави най-добрите продукти и услуги за всички родители.Когато не ги ползвате, можете да сгънете цялата чанта за съхранение и се слага го в шкаф или да вземете със себе си на пътешествие, което е много удобно. 【100% памук】Отвън Homlynn Baby Diaper Caddy е изработена от 100% памук въже, а вътре - от очищаемого полиестерни влакна.Ние гарантираме, че качеството на продуктите ни да ви отговарям.Чанта за съхранение е много голяма, достатъчно за съхранение на повечето стоки от първа необходимост за бебето, като пелени, мокри кърпи, престилки, чаршафи, лосиони, играчки и т.Защо избра HOMLYNN Diaper Caddy?. 【Размер на чанти за памперси, голям капацитет за съхранение на】 Максимален размер на чанта за съхранение е 14."Мениджър за съхранение на детето" ще улесни живота на млада майка.Широк спектър от приложения - Лесно да се използва за пране, за пикник, за хранителни стоки, играчки, съхранение кола и т.Здрава писта прави нашия органайзер за пелени са по-трайни.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват