• Отстъпка
  • Ново
Малки Колела за дребни домакински уреди, Въртящи се на 360 ° Самозалепващи се Колела за колело, Колела от неръждаема стомана Универсално колело за Боклук на резервоа

Малки Колела за дребни домакински уреди, Въртящи се на 360 ° Самозалепващи се Колела за колело, Колела от неръждаема стомана Универсално колело за Боклук на резервоара, кутии за съхранение (черно) (4)

 
BGN 2.33

Брой продукти
Налично

[Универсално приложение] е Подходящ за широк спектър от приложения в ежедневието на домашни дейности, като например подвижни кофи за боклук, кафе машини, кофи за боклук, нощни шкафчета и дори саксии за цветя[Висока носеща способност на] Тези джанти са проектирани с 3 ролки от неръждаема стомана и имат дебела, здрава пластмасова конструкция, която издържа на натоварване до 100 килограма при съвместно използване на четирите колела.От тях стават страхотни аксесоари за мебелни проекти "Направи си сам". [360 °] Благодарение на метална шарикам от неръждаема стомана, които ви позволяват свободно да се завърта в посока, тези колела позволяват лесно привличане и отблъскване на тежки предмети във всички посоки. [Гладка и тиха работа] Разработени с оглед на стабилността и бесшумности, тези малки колела лесно се плъзгат по равен повърхности без драскотини или разклащане, за да гарантират плавен и тих ход на потребителя. [Гъвкави опции за монтаж] Тези мини колела може да се монтира като самоклеющимися, така и сверлящими начини, което осигурява гъвкавост за различни приложения и предпочитания. [Универсално приложение] е Подходящ за широк спектър от приложения в ежедневието на домашни дейности, като например подвижни кофи за боклук, кафе машини, кофи за боклук, нощни шкафчета и дори саксии за цветя. [360 °] Благодарение на метална шарикам от неръждаема стомана, които ви позволяват свободно да се завърта в посока, тези колела позволяват лесно привличане и отблъскване на тежки предмети във всички посоки. - Няколко варианта на закрепване : Тези мини колела идват с възможност за самоклеения, така и с възможност за пробиване за лесна настройка на различни повърхности и уреди. [Висока носеща способност на] Тези джанти са проектирани с 3 ролки от неръждаема стомана и имат дебела, здрава пластмасова конструкция, която издържа на натоварване до 100 килограма при съвместно използване на четирите колела. - Плавно и тихо движение : Тези колела безшумно и плавно се движат по равен повърхности, не от надраскване и без да вредят на подове, както и осигуряване на стабилно движение без вибрации.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват