• Отстъпка
  • Ново
Zerodeko 6-Дневен Голям Сортировач Лекарства за Пътуване Седмичен Напомняне за Витамини Прозрачен Контейнер за Риба Работен Преносим Джобен Органайзер За Лекарства З?

Zerodeko 6-Дневен Голям Сортировач Лекарства за Пътуване Седмичен Напомняне за Витамини Прозрачен Контейнер за Риба Работен Преносим Джобен Органайзер За Лекарства За Всеки Ден

 
BGN 4.31

Брой продукти
Налично

ПЪТЕН КАЛЪФ за хапчета -Седмичен органайзер за хапчета, оборудване запечатване на силиконови ленти, печат, добър ефект -Материал : ABS, PS органайзер за таблетки 7 дни в седмицата - Малък размер, лек, лесен за носене, където и да отидете. -Цвят : Случаен месечен органайзер за хапчета - Дизайн, с овална се деформира лесно се отваря и затваря, но не е лесно да се отстранява при спад на седмична кутии за хапчета. пътен калъф за лекарства търсите професионален, но и евтин за употреба за съхраняване на хапчета?Вие търсите надежден инструмент, който би могъл да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият титуляр за съхранение на таблетки трябва да отговарят на вашите нужди. - Двухслойное печат, хранително-вкусовата материал, безопасни за използване на преносима кутия за таблетки.КОНТЕЙНЕРИ за СЪХРАНЕНИЕ на таблетки-Седмичен органайзер за хапчета, Произведени от хранително-материал, използвайте уверено.КОНТЕЙНЕРИ за СЪХРАНЕНИЕ на таблетки-Седмичен органайзер за хапчета, Произведени от хранително-материал, използвайте уверено.ПРЕНОСИМА КУТИЯ за ХАПЧЕТА - Нашата седмично кутия за хапчета, произведени от хранителни материали , im СЕДМИЧЕН органайзер за ХАПЧЕТА - дизайн в тон цвят, освежаващо и забавен за използване.ПЪТЕН КАЛЪФ за хапчета -Седмичен органайзер за хапчета, оборудване запечатване на силиконови ленти, печат, добър ефект. - Полупрозрачна матово покритие, лесно проникващо чрез хапче вътре в малки кутийки-организатор на таблетки.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват