• Отстъпка
  • Ново
6 Опаковки Купони за ненамеса в Линейно зала за самоличност Прибиращи Пластмасови Персонални табелки с имена на Държач за ключове Свалящ се Обтегач Подвижна Каишк?

6 Опаковки Купони за ненамеса в Линейно зала за самоличност Прибиращи Пластмасови Персонални табелки с имена на Държач за ключове Свалящ се Обтегач Подвижна Каишка за ключове Училище за Деца

 
BGN 4.20

Брой продукти
Налично

Идеално за това, така че хората да могат удобно да носят със себе си ключовете, USB флаш устройство, пари, лични бележки и други малки предметиТрайни пластмасови предпазни ключалката, ако дантела дърпам твърде грубо, предохранительная обтегач автоматично отстегнется.Въжета са направени от устойчив материал, може да се пере.С държач за самоличност 3,5 X 2,25 инча. 20,9-цолови полиэстеровые колани с пластмасови безопасни катарами.Ученически пособия - можете да ги добавите към своите училищни принадлежностям като забавна подарък в първия ден на обучението си за новите си ученици, за да ги идентификационни значки в безопасност.Идеален за парти отряд от момичета-скаути.Те са идеалния размер, за да побере моят ключ-карта, документ за самоличност и пари.Вижте какво казват нашите клиенти : "Придобит за пътувания това лято. Нашите предимства – Ярък неонов цвят.Бретельки достатъчно широки.Подвижни въжета - лесно се прикрепя и отсоединяются за елементи с отвор за дантела.Това, което ми харесва най-много, защото това гарантира въжета премиум-клас.Какво получавате – в комплекта са включени 6 подвижни презрамки и 6 бр притежателя на документ за самоличност.Идеален за парти отряд от момичета-скаути.С държач за самоличност 3,5 X 2,25 инча. 20,9-цолови полиэстеровые колани с пластмасови безопасни катарами.Те са идеалния размер, за да побере моят ключ-карта, документ за самоличност и пари. Быстросъемная обтегач на съвсем малък.С помощта на нашите стоки, вие можете сами да направите пропусна в своя клас.Когато вешаете нещо тежко на ремъци, това не причинява болка на врата си.Удобен и водоустойчив.Бретельки достатъчно широки.Висококачествена метална панта.Трайни пластмасови предпазни ключалката, ако дантела дърпам твърде грубо, предохранительная обтегач автоматично отстегнется. Идеално за това, така че хората да могат удобно да носят със себе си ключовете, USB флаш устройство, пари, лични бележки и други малки предмети.Ученически пособия - можете да ги добавите към своите училищни принадлежностям като забавна подарък в първия ден на обучението си за новите си ученици, за да ги идентификационни значки в безопасност. Быстросъемная обтегач на съвсем малък.Подвижни въжета - лесно се прикрепя и отсоединяются за елементи с отвор за дантела.Идеален за търговски изложения, спортни събития, пропуски зад кулисите, вестници, членски карти, калъфи за мобилни телефони (електронни) на ключове, свирка, медицинска информация, пътуване и т.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват