• Отстъпка
  • Ново
Healeved Погонотомическая Купа За Почистване, Детски Прибори, Съд За Пътуване, Детски Чаши, Мъжки Купа За Бръснене, Купа За Боядисване На Коса, Препарат За Съдове, Кафяв?

Healeved Погонотомическая Купа За Почистване, Детски Прибори, Съд За Пътуване, Детски Чаши, Мъжки Купа За Бръснене, Купа За Боядисване На Коса, Препарат За Съдове, Кафява Дървена Купа За Сапун За Бръснене, На Чаша За

 
BGN 6.93

Брой продукти
Налично

- Тази купаОсъществяване на списък 1 x купа за бръснене Характеристики - Материал : Дърво, дървена купа за бръснене.ЧАША за ПЯНА ЗА БРЪСНЕНЕ - Подарък на сина си, баща и човек.ЧАШКА ЗА КРЕМ ЗА БРЪСНЕНЕ - Прекрасни и практични материали ще ви накара да се почувствате фризьор, лесно разбиване на гъста пяна.Е изработена от материали, износоустойчивост и здрав. - Прекрасни и практични материали ще ви даде усещане за фризьор, в чиния за сапун за бръснене лесно размешивается гъста пяна. - Средство за по-добро разбиване на крем за бръснене или сапун в гъста пяна салонной купички за оцветяване.Вашите приятели считат за чест да го получите в подарък под формата на чашата за пяна за бръснене. -Размер : 9,50x9,50x7,00 см /3,73x3,73x2,75 инча чаша за четка за бръснене.Е изработена от материали, износоустойчивост и здрав. - Това е красиво опакован за вас и вашето семейство.Сервировочный контейнер е направен от износоустойчивост на материалите и твърда Дървесина.ДЪРВЕНА КУПА ЗА БРЪСНЕНЕ - Истинска купа.ДЪРВЕНА ДЮЗА ЗА бръснене - с качеството на сапун за бръснене с гореща вода се разбиват на гъста пяна за влажен бръснене.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват