• Отстъпка
  • Ново
Пуйка с Деня на Благодарността-1 Големи Кръгли Кошници за съхранение, Кошница за дрехи с дръжки, Кошница за съхранение на Завивки, Шкафове за Баня, Шкафове за Органи?

Пуйка с Деня на Благодарността-1 Големи Кръгли Кошници за съхранение, Кошница за дрехи с дръжки, Кошница за съхранение на Завивки, Шкафове за Баня, Шкафове за Организиране на Детска Количка за Момичета и Момчета

 
BGN 43.35

Брой продукти
Налично

【СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО】 Всяка количка се сгъва лесно, така че можете да се махне от нея, когато тя не се използваИндивидуален дизайн на фигурата и прави този контейнер за съхранение на уникална украса за вашия дом.【Голям размер】 20 "D x 14"H, идеална за съхранение на възглавници, играчки, одеала, ватирани одеала, валяци и много други. 【СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО】 Всяка количка се сгъва лесно, така че можете да се махне от нея, когато тя не се използва.Чудесно за съхранение на обувки, одеяла и книги. 【Голям размер】 20 "D x 14"H, идеална за съхранение на възглавници, играчки, одеала, ватирани одеала, валяци и много други.Просто заправляете няколко одеяла или да го използвате в продължение на няколко дни, и то придобива идеална форма.Просто заправляете няколко одеяла или да го използвате в продължение на няколко дни, и то придобива идеална форма.Кошница за съхранение полезна за съхранение на дрехи, принадлежности за баня, домашен текстил, бебешки играчки, играчки за домашни любимци, бебешки аксесоари и т. 【За ГЪНКАТА】 Подарък кошница идва в сгънат вид, така че при първото отваряне, обикновено се вижда една малка гънка. 【За ГЪНКАТА】 Подарък кошница идва в сгънат вид, така че при първото отваряне, обикновено се вижда една малка гънка.Използвайте кошници за бельо, дрехи или занаяти.Кошница за съхранение полезна за съхранение на дрехи, принадлежности за баня, домашен текстил, бебешки играчки, играчки за домашни любимци, бебешки аксесоари и т.Индивидуален дизайн на фигурата и прави този контейнер за съхранение на уникална украса за вашия дом.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват