• Отстъпка
  • Ново
BEDRE Метли, Почистващи Метла Въртене на Четката, С Мека Четка За Почистване на Пода В Помещението Домашната Кухня Подвижна Дръжка с Ергономичен дизайн за Пречистван?

BEDRE Метли, Почистващи Метла Въртене на Четката, С Мека Четка За Почистване на Пода В Помещението Домашната Кухня Подвижна Дръжка с Ергономичен дизайн за Пречистване на

 
BGN 8.36

Брой продукти
Налично

Висококачествена конструкция четина за метли, по-плътна и здрава ♥ Инструменти за почистване на : Компактен метла позволява ефективно почистване на прах и козина от домашни любимци с пол и с минимални усилия. ♥ Ъглова метла може да улавя праха и прашни топки, с ъгловата глава, което е удобно за цялостно подметания ъгли. ♥ Метла се използва за съхранение в изправено положение, той не ще отнеме твърде много място.Вид на стоката : Метла Размер : 33 * 92 см Удобство на съхранение : Метла се използва за съхранение в изправено положение и изисква само малко пространство Подвижна дръжка : подвижни пръта, лесен за съхранение, с регулируема височина на Употреба : широко се използва в бани, кухни, семейства, училища, хотели и т. ♥ Ъглова метла може да улавя праха и прашни топки, с ъгловата глава, което е удобно за цялостно подметания ъгли. ♥ Метла се използва за съхранение в изправено положение, той не ще отнеме твърде много място.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват