• Отстъпка
  • Ново
eyigylyo 3 БР. Чанти-кошници с Великден Заек, Чанти-Тоут с Уши Зайче Великден за Еднократна Употреба, Подарък Чанта от Коноп Чул за Яйца, Шоколади и Подаръци, Кофа За Носе?

eyigylyo 3 БР. Чанти-кошници с Великден Заек, Чанти-Тоут с Уши Зайче Великден за Еднократна Употреба, Подарък Чанта от Коноп Чул за Яйца, Шоколади и Подаръци, Кофа За Носене

 
BGN 5.69

Брой продукти
Налично

Материал : Здрава великден чантата е изработена от естествен джутового влакна чул и futon платно отвънИдеален за деца или възрастни, които да носят яйца, бонбони и подаръци за Великден, Хелоуин и Коледа. Размер : Размери на тази чанта с великден зайче е 15 "x 8,6" / 39 x 22 см, той е идеален за деца или възрастни, за да носят яйца, бонбони и подаръци за Великден.Здрав и издръжлив.Широко приложение : пакети за великденските подаръци с дизайн дръжки са подходящи за деца като великден кошница по време на игра в пасхалната лов за яйца.Индивидуална чанта "Направи си сам" : Повърхността на нашата подарък чанта с великден заек празна, така че можете да напишете името на вашето дете или специални съобщения в чантата маркер.Подплата от памук, юта, лен.Индивидуална чанта "Направи си сам" : Повърхността на нашата подарък чанта с великден заек празна, така че можете да напишете името на вашето дете или специални съобщения в чантата маркер.Материал : Здрава великден чантата е изработена от естествен джутового влакна чул и futon платно отвън. Торбички-кошница за великденски зайци : Чанти-кошница за великденски зайци с хубав дизайн заячьих ушите, кофа за лов на яйца Easter bunny има дръжка за лесно използване.Здрав и издръжлив.Идеален за деца или възрастни, които да носят яйца, бонбони и подаръци за Великден, Хелоуин и Коледа. Торбички-кошница за великденски зайци : Чанти-кошница за великденски зайци с хубав дизайн заячьих ушите, кофа за лов на яйца Easter bunny има дръжка за лесно използване.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват