• Отстъпка
  • Ново
Toncoo 24 Опаковане на Притежателите на настолни стаи premium и 24 БР Картички за настаняване, Поставка за настолни Означения, Поставки за снимки, Държач за именни карти на ?

Toncoo 24 Опаковане на Притежателите на настолни стаи premium и 24 БР Картички за настаняване, Поставка за настолни Означения, Поставки за снимки, Държач за именни карти на Сватбена маса (Треска)

 
BGN 0.67

Брой продукти
Налично

н, Това е също една чудесна идея за подарък за вашите приятели, които обичат изискания неща или да се организира партита!.Това ще създаде романтична и неповторим начин за важни случаи. 【Широко приложение】- Тази настолна поставка за сигнализация, идеален за парти, сватба, ежедневна употреба, вечеря, рожден ден, юбилей, офис и т.Търсите нещо прилично и достъпно за украса на парти / сватба / за рожден ден?Ами, ние сме щастливи, че най-накрая сте намерили нас!Toncoo - това е професионално производство, чиято цел е създаването на стилни и практични настолни декорации за ежедневна употреба. 【Идеалното съответствие】-комплектът включва 24 притежателя за картички и 24 празни карти за карти, ширина на основата 4 см/ 1,58 инча, с обща височина на притежателя на 8,5 см/3,35 инча, празна картичка с номера на масите идеално се съчетава със златни притежатели с номера на масите, така че не е нужно да се положат допълнителни усилия за търсене на картички, подходящи за стила. Основание : 1,58 инча 5. Информация за опаковката : 24 х притежателите на снимки, 24 x празни картички Защо избра държач за карти Toncoo? - Изработени от висококачествен материал, тези поставки за снимки, които са трайни и могат да бъдат използвани в продължение на дълго време. Това също е отлична декорация за вашата стая. 【Материал премиум-клас】- притежателите на Тези за настолни стаи са Направени от висококачествен метал, те са сладки и силни, силни.Напишете бележка на картата, за да изрази своите вътрешни чувства, или можете да напишете рецепта, за да добавите приятна атмосфера!.Освен това, научна конструкция му позволява да се осигури стабилна поддръжка на карти или снимки. Материал : Метал 2. 【Мини размер и надеждна поддръжка】 - Сладък и притежателите на компактни със снимки, за да маси позволяват ясно да показва карти, не като при това е твърде много място.Освен това, научна конструкция му позволява да се осигури стабилна поддръжка на карти или снимки.И златист цвят се вписва идеално във всеки стил украса на къщата!., Това е също една чудесна идея за подарък за вашите приятели, които обичат изискания неща или да се организира партита!. - Лесен за употреба и може да осигури стабилна подкрепа за картички, менюта, бележки, рисунки, снимки и т.Тази настолна поставка за сигнализация, е подходящ за различни поводи като офис, рожден ден, парти, сватба и т. 【Широко приложение】- Тази настолна поставка за сигнализация, идеален за парти, сватба, ежедневна употреба, вечеря, рожден ден, юбилей, офис и т.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват