• Отстъпка
  • Ново
Говорител TEK STYZ IPX7, който е съвместим с вашите Videocon в а23, с водоустойчив времето на възпроизвеждане 13 часа, за пътуване на закрито, на открито 1500 (син)

Говорител TEK STYZ IPX7, който е съвместим с вашите Videocon в а23, с водоустойчив времето на възпроизвеждане 13 часа, за пътуване на закрито, на открито 1500 (син)

 
BGN 15.83

Брой продукти
Налично

Вграден микрофон поддържа функцията за повикванеНасладете се на сцената HIFI и пристрастяване ефект на съраунд звук 8 D stereo surround.Оферта използвате Works за зарядното устройство на мобилния си телефон.Блок зарядно устройство/адаптер в комплекта не са включени.2 и кабел за зареждане micro USB.2 и кабел за зареждане micro USB. ?【ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ, ВКЛЮЧЕНИ】 : Вие ще получите портативен колона Bluetooth Tek Styz версия IPX7 Pro TWS с Bluetooth 4. ?【ЗДРАВ】 : Благодарение на структурната хидроизолация на стандарт IPX7 и точно толкова случайна чаша с подходящ размер, вие можете да намерите този Bluetooth-високоговорител забележителен независимо от това, в какъв сценарий сте (например, спорт на открито, плажно парти, улично представителство, офис-дейности). ?【ЗДРАВ】 : Благодарение на структурната хидроизолация на стандарт IPX7 и точно толкова случайна чаша с подходящ размер, вие можете да намерите този Bluetooth-високоговорител забележителен независимо от това, в какъв сценарий сте (например, спорт на открито, плажно парти, улично представителство, офис-дейности). ?【ВОДОУСТОЙЧИВ И 8 D БАС】 : : Водоустойчив в ежедневния живот, подкрепа за дъждовни спортове на открито, потене във фитнес залата, ви позволява да се наслаждавате на музиката по време на спорт.?【ЗАБАВНО и издръжлив】 : Насладете се на тази много лесна за използване Bluetooth-високоговорител, който работи, когато ви е необходимо, до 13 часа възпроизвеждане на съвместим устройство Videocon в а23!.Насладете се на сцената HIFI и пристрастяване ефект на съраунд звук 8 D stereo surround. ?【ВОДОУСТОЙЧИВ И 8 D БАС】 : : Водоустойчив в ежедневния живот, подкрепа за дъждовни спортове на открито, потене във фитнес залата, ви позволява да се наслаждавате на музиката по време на спорт. ?【ГЪВКАВ】 : Горна бутон за набиране за бърза настройка на силата на звука, както и за пауза или възпроизвеждане.Micro USB Порт за бързо зареждане - голям капацитет на батерията (повече от 13 часа работа). ?【ЗАБАВНО и издръжлив】 : Насладете се на тази много лесна за използване Bluetooth-високоговорител, който работи, когато ви е необходимо, до 13 часа възпроизвеждане на съвместим устройство Videocon в а23!. ⚡ Нашият нов водоустойчив високоговорител IPX7 проектиран за съвместимост с вашия Videocon в а23! ✅ Технически характеристики на : ?● Насладете се на високоговорител, който не само изглежда добре, но и стилен лаптоп с мощност от 5 W, който можете да вземете със себе си навсякъде (за избор на няколко цвята) ● Оборудван с вграден микрофон?, така че вие все още можете да приемате повиквания по време на слушане на музика с мощност 5 W ● Този надежден цифров говорител HI-FI идеален както за пътуване, така и за повишаването на където и да отидете.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват