• Отстъпка
  • Ново
Мини-Самобръсначка, Преносима електрическа Самобръсначка, Електрическа Самобръсначка за мъже, За пътуване, Бързо Зареждане, USB Акумулаторна, Подходящ за офис, за П?

Мини-Самобръсначка, Преносима електрическа Самобръсначка, Електрическа Самобръсначка за мъже, За пътуване, Бързо Зареждане, USB Акумулаторна, Подходящ за офис, за Пътуване в кола, Подарък за Деня на бащата

 
BGN 7.46

Брой продукти
Налично

Висока мощност : 9000 об/мин, висока скорост на бръснене за един прием, не се страхуват от твърда брада. 【Идеални подаръци】 Мини-самобръсначка преносима електрическа самобръсначка е идеалният избор като подарък за Деня на бащата, рожден ден, Коледа, Нова година. 【Бързо зареждане чрез USB】 интерфейс Type-C, бързо попълване за 30 минути. 【Имат бръснач】 Нашите мъжки самобръсначки са с размера на дланта и удобни за переноске.【Преносима електрическа самобръсначка за мини-бръснене】Огъната метална мрежа за ножове, изработени от рафинирани стомана, намалява триенето на кожата, леко се докосва до кожата и не травмирует си. 【Бързо почистване】 Измийте получават най вода на главата и веднага почистете я, а след това побрейте.Бръснене е под контрол, и лесно можете да го сложите в джоба си.Той също така е подходящ за обезкосмяване на женски лицето, ръцете и краката и други части на тялото.Шест остриета тънки и остри, изработени от неръждаема стомана, шест остри ножове, точно бръснене, за да бъде трайна.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват