• Отстъпка
  • Ново
Led ефекта на светлинни Пръчка За бутилки, искрящи очи, Бутилка за бутилки, Лампа, за многократна употреба Ръчна лампа с 3 Режима на осветление за Нощни клубове, Сватб?

Led ефекта на светлинни Пръчка За бутилки, искрящи очи, Бутилка за бутилки, Лампа, за многократна употреба Ръчна лампа с 3 Режима на осветление за Нощни клубове, Сватби, Партита, Аксесоари за дейности (Златен)

 
BGN 7.92

Брой продукти
Налично

Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас и ние ще бъдем готови да помогнатКръст Бод Пакет включва : 1 х ефекта на светлинни led фенер-жезъл 1 х зарядно устройство Забележки : Ръчни измервания, моля се допуска малки грешки в размер на.Технически характеристики : Материал : основно алуминиева сплав, led Цвят на подсветката жезла : златист Цвят на подсветката : бял Размер на подсветката : както е показано на фигура Характеристики : Практичен дизайн : Ръчно светило за бутилки шампанско е празно дъното, така че можете да го вмъкнете в бутилка шампанско, няма да бъдат пазени в продължение на дълъг период от време. 【Универсални аксесоари за партита】 Този ефекта на светлинни led фенер е подходящ за партита, барове, KTV, фестивали, музикални фестивали на открито, танцови партита, сватби, тя може да се използва като осветителна техника, подходяща за нощно бягане, катерене, къмпинг и риболов. 【Гаранция за качество】 Ние се стремим да осигурим 100% удовлетвореност от тези на повторна употреба led крушки за обслужване на бутилки.7 инча, идеален за използване по време на парти или за външно осветление, можете да ги използвате в бутилки с шампанско, практичен и преносим. 【Качествен материал】 led лампа за обслужване на бутилки в основата е изработена от алуминиева сплав, здрава и цели, си е лесно да се съборят или да се деформира, вградена акумулаторна батерия, не е нужно да се притеснявате за честа подмяна на батерията, тя ще ви дълго време. 【3 вида подсветка】 акумулаторни led фенери за обслужване на бутилки имат 3 вида подсветка, а именно, висока яркост, ниска яркост и мигащ, можете просто да промените от режим бутон на мишката върху главичката.Малък размер позволява лесно да прибират го в раницата по време на пътуване.【Мигаща лампа за парти 】 вие ще получите 1 бр. тези led светлинни ефекти светлини, подходящи за партита, нощен клуб, дейности, домашен интериор, обслужване на бутилки, игри, музикални фестивали, сватби и така нататък. 【3 вида подсветка】 акумулаторни led фенери за обслужване на бутилки имат 3 вида подсветка, а именно, висока яркост, ниска яркост и мигащ, можете просто да промените от режим бутон на мишката върху главичката. ефекта на светлинни led фенер с 1 зарядното устройство, размерът на светлината е около 9 х 1.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват