• Отстъпка
  • Ново
Изкуствени цветни мигли Ezolistic (4 двойки) - Естествено удължаване на миглите, за еднократна употреба в 3D стил за Хелоуин - Без насилие (# 4 -червено, синьо, лилаво с три зе

Изкуствени цветни мигли Ezolistic (4 двойки) - Естествено удължаване на миглите, за еднократна употреба в 3D стил за Хелоуин - Без насилие ( 4 -червено, синьо, лилаво с три зелени точки и розово с 3 златни точки)

 
BGN 5.99

Брой продукти
Налично

Тези общи цветни мигли могат също да използват танцьорка, чирлидерши и crossdressersПриложете фалшиви мигли към вашата реснице и леко натиснете.Нанесете сенки за очи или молив за очи за по-естествен вид. ✅ КОМПЛЕКТ ОТ ЧЕТИРИ ДВОЙКИ : Устойчиви на средства за изграждане на миглите идват в комплект от четири броя.Тези общи цветни мигли могат също да използват танцьорка, чирлидерши и crossdressers.Те са плътни, дебели и имат пълна плътност, но са леки и удобни за носене през целия ден.Те са с дължина 1,6 см * 3,7 см. ✅ УНИВЕРСАЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ : използвайте ги, за да придадат на яркостта на вашия начин на партита в чест на Хелоуин, фотосесии, нощни продукцията, косплеях и костюмирани партита.Те остават извити в продължение на дълго време и могат да бъдат използвани в продължение на много години напред. ✅ УНИКАЛНА КРИВИНА : Тези за многократна употреба миглите са добре извити, което им придава още по-ефектен вид. ✅ ЛЕСНА УПОТРЕБА : Нанесете лепило (не е включен в комплекта) на корените на фалшиви мигли с помощта на покрива с памучна свещ пръчки.Получавате мигли четири различни цвята. ✅ УНИКАЛНА КРИВИНА : Тези за многократна употреба миглите са добре извити, което им придава още по-ефектен вид. ✅ ПЪРВОКЛАСНО КАЧЕСТВО и БЕЗ ЖЕСТОКОСТ : Тези мигли са изработени ръчно от висококачествена синтетична коприна влакна, така че те изглеждат абсолютно естествено. (Моля, обърнете внимание, че можете да закупите лепило за мигли марка Ezolistic Black lash лепило Премия за качество, устойчива формула, както и Мицеллярная Аква-почистване, премахва грим). ✅ ЛЕСНА УПОТРЕБА : Нанесете лепило (не е включен в комплекта) на корените на фалшиви мигли с помощта на покрива с памучна свещ пръчки.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват