• Отстъпка
  • Ново
16 Опаковки Сменяеми филтри и 16 Опаковки Сменяеми Гъби Предварителен Филтър за Veken 95 грама/2.8 Л Bellflower Фонтан за домашни Любимци, Фонтан за Котки, Диспенсер за Вода за ?

16 Опаковки Сменяеми филтри и 16 Опаковки Сменяеми Гъби Предварителен Филтър за Veken 95 грама/2.8 Л Bellflower Фонтан за домашни Любимци, Фонтан за Котки, Диспенсер за Вода за Кучета

 
BGN 43.07

Брой продукти
Налично

【Идеална съвместимост】 е Съвместим само с фонтан за домашни любимци Veken 95 грама/2,8 л 【Купи Една и ще получите 32 опаковка】При една поръчка вие ще получите 16 опаковки сменяеми филтри за домашни фонтани премиум-клас и 16 опаковки сменяеми гъби за предварително филтриране, които да са с такова високо качество. 【Приятелско обслужване на клиенти】 Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, бихме искали да ви помогнем!. 【Забележка преди да използвате】 За прах с активен въглен (която няма да навреди на вашите домашни любимци) не се озова във водата, моля, накиснете филтъра във вода за 2 минути и внимателно се измива под течаща вода преди да се използва. ефективно филтрира вълна и тежки метали, поддържа качеството на водата, се увеличава съдържанието на кислород и предпазва здравето на вашите домашни любимци. 【Редовно заменяйте филтър】 В зависимост от честотата на пиене на вашия домашен любимец и броя домашни животни, които използват фонтан, моля, заменяйте въглероден филтър на всеки 2 седмици и пенопластовый филтър на всеки 4 седмици.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват