• Отстъпка
  • Ново
Фон за Снимки с Мультяшными Приключенски, Синьо небе, Бели Облаци, Балони, Украса за 1-ви рожден Ден на Децата (7x5 фута)

Фон за Снимки с Мультяшными Приключенски, Синьо небе, Бели Облаци, Балони, Украса за 1-ви рожден Ден на Децата (7x5 фута)

 
BGN 1.33

Брой продукти
Налично

Ние можем да персонализирате за вас за всеки размер (5x10ft, 8x8ft, 10x10ft, 10x20ft), също можем да отпечатвате вашето собствено изображение като фон; Двустранен винил фон на разположение за продажба; Моля, свържете се с нас, ако имате нужда Всички винил произход са произведени в Китай и са отпечатани при поръчка.◆ Размер : Ш x L = 7x5 фута (2,1 м x 2,5 м).Обикновено ще ви отнеме около 7-15 дни, за да го получи. 2) да Загрее го с помощта на парната машина ютия от обратната страна на продукта, тогава то отново ще се превърне в гладка. 1) Плътно се разточва патрон на 3-4 дни, всичко ще бъде наред.По-долу са показани начини за премахване на гънки. На фона на този размер не е пълнозърнест. Фон поглъща светлина (да не се отразява, при заснемане на снимки ще бъде различен). Задники не е с висока разделителна способност, ще бъде донякъде условно, така че за снимане се нуждаят разстояние.Време за обработка е 2 дни. ◆ Услуги : по поръчка в размери и снимки, бърза доставка, по всички въпроси се свържете с нас по всяко време. Материал винил, не изчезва. ◆ Материал : Винил фон, високо качество, ярки цветове. За : с различни размери за сватба, одолжения, деца, празнични партита и др Винил тъканни фонове-това е нашата най-новият и най-добрата компютърна кърпа без бръчки, подобна на руно.Ако там има бъркотия, просто вземете влажна кърпа с вода и / или мек почистващ препарат (като сапун) и избършете дочиста.Материал : Тънък винил пластмаса плат (не изчезва).


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват