• Отстъпка
  • Ново
Lunsom Алуминиеви Джанти Делото Състав на вентила на Гумата, Прахоустойчив Калъф за вентила на Гумата Аксесоари, Подходящи За повечето превозни средства Камион, Мото?

Lunsom Алуминиеви Джанти Делото Състав на вентила на Гумата, Прахоустойчив Калъф за вентила на Гумата Аксесоари, Подходящи За повечето превозни средства Камион, Мотоциклет, Велосипед (4ШТ Оранжево)

 
BGN 7.32

Брой продукти
Налично

【Модерен изчистен дизайн】 Къс капак състав колесни автомобила изглежда готино и стилно, а също така са лесни за инсталиране, лесно я огъвате, без допълнителни инструменти, не се изисква, просто прикрутите си 【за Обслужване на клиенти】 Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, незабавно се свържете с нас и ние ще ви дадем съвет. 【Отлична пропускливост】 Въздушни винтови капачки за гуми запазват стягане след изпомпване на гуми, по-ефективно изолират въздуха, предотвратява увреждане на запечатване гума ядро клапан прах, вода, масло и т. 【Материал премиум-клас】 делото състав на вентила на гумата е изработен от алуминиева сплав, която се отличава с висока твърдост, леко тегло и устойчивост на корозия. и удължават срока на експлоатация на ядрото на автомобила. и удължават срока на експлоатация на ядрото на автомобила. 【за Обслужване на клиенти】 Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, незабавно се свържете с нас и ние ще ви дадем съвет. 【Широко приложение】 пръти автомобилни джантите са подходящи за повечето самоходни на клапани, клапани, мотоциклети и автомобили, автомобилни клапани, клапани, камиони и автобуси, клапани, селскостопанска техника, специални клапани и т.【Материал премиум-клас】 делото състав на вентила на гумата е изработен от алуминиева сплав, която се отличава с висока твърдост, леко тегло и устойчивост на корозия.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват