• Отстъпка
  • Ново
XDG 4 бр. Метални Капачки за състав на вентила на Автомобилни гуми, Водоустойчив Капак за лого Abarth Scorpion с бял фон, подходящ за Fiat Abarth Punto 124/125/125/500 Stilo, Аксесоари за полаг?

XDG 4 бр. Метални Капачки за състав на вентила на Автомобилни гуми, Водоустойчив Капак за лого Abarth Scorpion с бял фон, подходящ за Fiat Abarth Punto 124/125/125/500 Stilo, Аксесоари за полагане на (черен)

 
BGN 4.26

Брой продукти
Налично

? На помещение включва : 4 брОбикновеният производител произвежда, качеството е гарантирано.? На помещение включва : 4 бр.Може да се замени оригиналния разбити капачки за клапани, гуми, да покажем красиви детайли на вашето превозно средство, като същевременно осигурява по-безопасно шофиране.?Замяна на оригиналния пластмасов капак на клапан, осигуряване на безопасността при шофиране и направете вашият автомобил по-уникален, луксозен и красив.Просто развийте пръстите на старата капака и навинтите нова капачката на вентила на гумата, много е удобно.Повърхността на тези капотов покрива, за подобряване текстурата и блясък, подобряване на корозионна устойчивост, трайност и предотвратяване на избледняване метал от окисляване.Защитете жило гуми от увреждане на вода, кал, прах и мръсотия.Защитете жило гуми от увреждане на вода, кал, прах и мръсотия.Дайте на вас с по-добро качество на много ниска цена. ? Дизайн : Водоустойчив и прахоустойчив дизайн-в капачката на штоков клапани вградено гумено уплътнение, заключващо вода, сняг, пътна прах и мръсотия, за фланец уплътняване, по-добре защита на автомобилни гуми. ? Дизайн : Водоустойчив и прахоустойчив дизайн-в капачката на штоков клапани вградено гумено уплътнение, заключващо вода, сняг, пътна прах и мръсотия, за фланец уплътняване, по-добре защита на автомобилни гуми.Повърхността на тези капотов покрива, за подобряване текстурата и блясък, подобряване на корозионна устойчивост, трайност и предотвратяване на избледняване метал от окисляване.Дори ако миете колата си всеки ден, проблеми няма да възникнат. Редовна поддръжка на капсули клапани, гуми : отвинчивайте и почистване на капачки за клапани, гуми, а също така редовно проверявайте налягането в гумите, например, след 2-4 седмици / един път, за да се предотврати окисляването на резби, протези, клапи и се уверете, че налягането в гумите, нормално.Може да се замени оригиналния разбити капачки за клапани, гуми, да покажем красиви детайли на вашето превозно средство, като същевременно осигурява по-безопасно шофиране. капачки за състав на вентила на гумата Abarth Scorpion, за Fiat Abarth всички модели?. ? ФУНКЦИЯ : Тези шапки състав клапан помагат за предотвратяване на изтичане на въздух и гарантират постоянно налягане в гумите. Да се избегне естественото окисляване, корозия и избледняване на протези, клапани, гуми, а също и за удължаване на срока на експлоатация на протези, клапани, гуми, моля, избягвайте продължително излагане на вода, сняг или слънце, на капачки за вентили гуми.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват