• Отстъпка
  • Ново
Четка за грим TEXAMO, 13шт Комплект Дървени Четки За Професионален Грим за Тонални основи, Прах, Перушина Контури, Руж, Консилера, Сенки за очи Комплект Четки за грим с П?

Четка за грим TEXAMO, 13шт Комплект Дървени Четки За Професионален Грим за Тонални основи, Прах, Перушина Контури, Руж, Консилера, Сенки за очи Комплект Четки за грим с Подарък кутия

 
BGN 0.67

Брой продукти
Налично

Има четка за прах, веерная четка, четка за руж, contour четка, основна четка за крем основа и 8 брУникални луксозни четки за грим от черешово дърво : Комплект четки за грим TEXAMO е изработен с дръжки от черешово дърво, които са изискания материали, гладка на пипане, с устойчиво на износване и корозия.Професионален комплект четки за грим в Този комплект четки за рисуване 13 бр. ✔ четка за прах ✔ четка за контур ✔ Четка за руж ✔ Четка за крема ✔ веерная четка ✔ четка за сенки за носа ✔ четка за перушина ✔ голяма четка за сенки за очи. комплект четки за грим в лесни за употреба и са с отлично качество, идеален за гримьори и любителите на грим.Дърво, което улавя промяната на техните цветове с течение на времето : светло кафяв в началото, млечен шоколад в средата и тъмно кафе в края.Благодарение на материала четката са в състояние да заснемат захар и се разпределя равномерно по лицето, което придава на вашето макияжу по-естествен вид, той е нежен и не дразни кожата.Материал с мека четка : Четината за зъби са изработени от висококачествени влакнести косми, които на гъсти, меки, пухкави и не сменяне на перата.Професионален комплект четки с Подарък кутия.Материал с мека четка : Четината за зъби са изработени от висококачествени влакнести косми, които на гъсти, меки, пухкави и не сменяне на перата. четки за очи, като четка за сенки за очи, коректор, очна линия и вежди, както и четка за перушина. съдържа всички подходящи четки за вашия грим.Подарък четка за грим : Този набор от изящни четки за грим идва в кутия за подарък и е идеален подарък за себе си, приятелите и семейството си. съдържа всички подходящи четки за вашия грим.Подарък четка за грим : Този набор от изящни четки за грим идва в кутия за подарък и е идеален подарък за себе си, приятелите и семейството си.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват