• Отстъпка
  • Ново
Zerodeko 1 бр. Тежкотоварни s-образни куки Над Вратата, Куки за окачване на кърпи, Куки за хавлии за Баня, Закачалка за Шапки, Кухненски Държач за Кърпи за ръце, Cartoony Кука, ?

Zerodeko 1 бр. Тежкотоварни s-образни куки Над Вратата, Куки за окачване на кърпи, Куки за хавлии за Баня, Закачалка за Шапки, Кухненски Държач за Кърпи за ръце, Cartoony Кука, Кука за дрехи, Монтиране на Куката, Ключ

 
BGN 12.53

Брой продукти
Налично

поставка за полотенцесушителя идеален за захващане на някои по-малки елементи, палта, шапки, дрехи, чанти и още много други - Размер : прибл. - Подходящи за всяка стая на къщата, вратите куки за окачване. - Идеален за захващане на някои по-малки елементи, палта, шапки, дрехи, чанти и други анимационни куки.Лепкава стена куки : Украсени със сензор за силата на тежестта deisgn, по-уникални и атрактивни. - Предотвратяват образуването на гънки по дрехите и са лесни за инсталиране самозалепващи куки за дрехи.Закачалки за кърпи за стена в банята : - Лепило може да се прикрепят към различни повърхности, като дърво, мрамор, теракот, стъкло, пластмаса, неръждаема стомана или дори метални повърхности.Куки за котки : - Не трябва да пробия, просто махнете отметката филм от обратната страна на куката и натиснете я, за да го приклеилась до стената след 24 часа.Пластмасова кука за дрехи на : - Самозалепващи куки произведени от здрава дълги директен химикалки, заканчивающейся перфектни завои.Описание на продукта Куки за дрехи, стенни този продукт, изработени от висококачествен материал, трайни за продължителна употреба. лепило куки, украсени дизайн с гравитационным сензор, по-уникални и атрактивни.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват