• Отстъпка
  • Ново
Електрическата крушка на Едисон Tbkoly E27, 3D Крушка за Фойерверки, led лампа от златно стъкло с мощност 4 W, led лампа за украса на звездна светлина ST64, AC85-265V, за коледната ук?

Електрическата крушка на Едисон Tbkoly E27, 3D Крушка за Фойерверки, led лампа от златно стъкло с мощност 4 W, led лампа за украса на звездна светлина ST64, AC85-265V, за коледната украса, партита, Дискотеки-1 опаковка

 
BGN 6.24

Брой продукти
Налично

Дори и при изключено захранване корпус със златно покритие може да се използва като украшениеМощност на този на продукта е 4 Вата, което е по-високо, отколкото при други подобни продукти.Висококачествени електрически източник на светлина и чипсет за свеждане до минимум на светлинно замърсяване. 【Силна приложимостта на】 Крушка може да се използва обикновено при 85 В-265 В, със силна ресурси.Идеално подходящ за полилеи, стенни аплици, суспензии, дом или търговски украса, такива като кухня, трапезария, хол, спалня, дискотека, коледна украса и т. 【Чудесното стъкло, ръчно изработени выдувки】 За разлика от обикновените стъклени колби, на всички наши стъкло взривен ръчно.【Крушки, подобно на фойерверки】 крушка има ретро вид, когато я зажигаете, ще си спомням прекрасни фойерверки или звездното нощно небе; създава добра атмосфера за всеки повод.Всеки от тях е уникално произведение на изкуството. (Тази лампа не е подходящ за целите на осветление, са по-подходящи за използване като декоративна лампа).


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват