• Отстъпка
  • Ново
Сверхпрочный Лепило За удължаване на мигли 5 мл и Пинсети Стейси Lash STL-4 Изолиращ A-Образна форма и STL-5 Съраунд L-Форма / Черно Лепило / Точност на Инструмента От Неръжд?

Сверхпрочный Лепило За удължаване на мигли 5 мл и Пинсети Стейси Lash STL-4 Изолиращ A-Образна форма и STL-5 Съраунд L-Форма / Черно Лепило / Точност на Инструмента От Неръждаема стомана/Професионални аксесоари

 
BGN 1.00

Брой продукти
Налично

Най-здравото сцепление и най-дълъг срок за съхранение на пазара ✅ Сверхпрочный — благодарение на новата подобрена формула на този лепило за удължаване на мигли притежава невероятна устойчивост, благодарение на което удължаване на миглите продължава до 7 седмици. ✅ УДОБЕН И ВИСОКО - Тези професионални пинцети за изграждане на миглите са изработени от антимагнитного материал. ✅ ИЗОЛАЦИЯ и КЛАСИКА - Професионални пинцети А-образна форма Стейси Lash специално произведени за изолация на естествени мигли и много плавно изграждане на класически миглите. ✅ ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЕЛЕМЕНТ ЗА ПРИДАВАНЕ на ОБЕМ - Професионален пинсети L-образна форма Стейси Lash. ✅ ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЕЛЕМЕНТ ЗА ПРИДАВАНЕ на ОБЕМ - Професионален пинсети L-образна форма Стейси Lash.Лесно се използва и стерилизуется.Най-приятен и удобен опит с безупречно отворени веерами ръчно изработени.✅ Сверхпрочный — благодарение на новата подобрена формула на този лепило за удължаване на мигли притежава невероятна устойчивост, благодарение на което удължаване на миглите продължава до 7 седмици. ✅ ИЗОЛАЦИЯ и КЛАСИКА - Професионални пинцети А-образна форма Стейси Lash специално произведени за изолация на естествени мигли и много плавно изграждане на класически миглите. ✅ УДОБЕН И ВИСОКО - Тези професионални пинцети за изграждане на миглите са изработени от антимагнитного материал. ✅ Времето на бързото изсушаване — 0,5-1 секунда.Този лепило за удължаване на мигли - най-добрият избор за напреднали стилисти за изграждане на миглите.Този лепило за мигли е проектиран за високо квалифицирани майстори за изграждане на миглите, бързо съхнене помага да се ускори процедурата за удължаване на миглите.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват