• Отстъпка
  • Ново
Магнитни самозалепващи листове DIYMAG, |8 x 10|, 12 опаковки, Магнитни листове с лепкава основа, Гъвкави Магнитни листове за diy, снимки и съхранение на печати, лесно отклеив

Магнитни самозалепващи листове DIYMAG, |8 x 10|, 12 опаковки, Магнитни листове с лепкава основа, Гъвкави Магнитни листове за diy, снимки и съхранение на печати, лесно отклеиваются и се придържат, лесни са за всеки размер.

 
BGN 0.33

Брой продукти
Налично

), моля, отделете марка DIYMAG), моля, отделете марка DIYMAG. 【Уникално бижу】 Тези гъвкави и силни магнитни листове с лепило са идеални за декорация на дома, трапезария, кафене. 【Как да използвате】 Първо, выровняйте изображение с магнитен лист, след това повдигна защитен филм, за да залепите изображение на повърхността на халки, нарязани на магнитен листа до желания размер и форма, които искате да използвате, и второ, почистване на метална повърхност, върху която искате да магнитен лист, най-накрая, магнитен лист, прикрепен към метална повърхност.【Силно лепило】 В комплекта са включени 12 лепило магнитни листове.Моля, обърнете внимание, че този магнитен лист не е подходящ за тежки предмети. 【Уникално бижу】 Тези гъвкави и силни магнитни листове с лепило са идеални за декорация на дома, трапезария, кафене.Ние препоръчваме преди резитба измерване на необходимия ви размер. 【Как да използвате】 Първо, выровняйте изображение с магнитен лист, след това повдигна защитен филм, за да залепите изображение на повърхността на халки, нарязани на магнитен листа до желания размер и форма, които искате да използвате, и второ, почистване на метална повърхност, върху която искате да магнитен лист, най-накрая, магнитен лист, прикрепен към метална повърхност.Като ви позволява да записвам всичко, което искате.DIYMAG предлага професионални услуги по проектиране и консултации в съответствие с изискванията на клиента. 【Силно лепило】 В комплекта са включени 12 лепило магнитни листове.Като ви позволява да записвам всичко, което искате.Магнитен лист ще направи така, че вашите снимки, рисунки и т. са били оценени от гости оценявам!.След рязане махнете защитния лист, се прилага това, което искате, а след това залепете към всяка магнитна метална повърхност.Моля, обърнете внимание, че този магнитен лист не е подходящ за тежки предмети. 【Различни размери】Ако трябва да си купя магнити по-голям размер (например, 3 инча, 4 инча, 5 сантиметра и т.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват