• Отстъпка
  • Ново
Топка за раждане BABYGO - Стабилност на йога по време на бременността, защита от разкъсвания и Набор от книги, Предназначени за упражнения в триместър, за бременни, физ?

Топка за раждане BABYGO - Стабилност на йога по време на бременността, защита от разкъсвания и Набор от книги, Предназначени за упражнения в триместър, за бременни, физиотерапия, раждането и план за възстановяване,

 
BGN 1.67

Брой продукти
Налично

Получавате по своето възстановяване след раждане след диастаза на ректума и го използвайте, за да се възстанови тазовото дъно!Забавлявай се с вашия дете и чат по време на игра в коремаЗначително намаляване на времето на раждането!.? БРЕМЕННИ ДАМИ, БЪДЕТЕ ВДЪХНОВЕНИ!Започнете своя здравословен бременност днес с помощта на топка за раждане BABYGO!Изследвания на водещи експерти продължават да се намерят невероятни ползи за вас и вашето бебе, преди, по време и след бременността.Попълване на запасите, нашата книга от 7 части е посветена на всички 3 триместрам (включва повече от 35 специални упражнения за всеки триместър), хранене, раждане и послеродовому възстановяване. ? ПРИЛОЖЕН КНИГА ЗА БРЕМЕННОСТТА BABYGO (над 100 СТРАНИЦИ) - Лесни начини да се промени ситуацията към по-добро. отпуснете се, правете спорт и сблизьтесь със своето дете!. ? СВЕДЕТЕ ДО МИНИМУМ БОЛКАТА и да ПОДОБРИ СЪНЯ!Използвайте майчинство топката BABYGO във всеки триместър на бременността, за да усетите ползите.Защитете вашия таз и стабилизируйте на гръбначния стълб.Защитете своите кръгли връзки и ставите SI. ? Вижте нашето ръководство за размер, за да изберете подходящ топката. ? ПОСЛЕРОДОВОЕ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ и ВРЕМЕ ЗА КОРЕМА!Използвайте топка за комфорт и разхлабете натиск върху болезнени шевове. ⏳ ГОЛЯМ ТРУДОВ ОПИТ!Изследвания показват, че редовните упражнения могат да намалят усложнения по време на раждането и да се сведе до минимум потенциалният риск за здравето на вас и вашето дете.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват