• Отстъпка
  • Ново
Комплект маша за мигли 3шт, Маша за мигли от неръждаема стомана за 1 бр. с силиконовата дръжка, Мини-Сладък Маша за мигли 1 бр., Маша за мигли с дълга дръжка, с 6 силиконо

Комплект маша за мигли 3шт, Маша за мигли от неръждаема стомана за 1 бр. с силиконовата дръжка, Мини-Сладък Маша за мигли 1 бр., Маша за мигли с дълга дръжка, с 6 силиконови облицовки (розов)

 
BGN 4.43

Брой продукти
Налично

【Че ще получите 】- Вие ще получите 1 бр【Незаменим инструмент за изграждане на миглите】 - ще ви Помогне лесно разкрасяване на миглите за кратко време и ще ви направи по-уверени. Комплект за извиване на миглите 3шт (розов) на Помещение включва : 1 × извиване на миглите от неръждаема стомана 1 × мини-пластмасови извиване на миглите 1 × извиване на миглите с дълга дръжка 6 × силиконови облицовки за зареждане с гориво. мини-сладък къдрене маша за мигли, 1 бр. къдрене маша за мигли от неръждаема стомана с вграден гребен, 1 бр. 【Лесен и удобен】 : Малък размер, ниско тегло, удобно да сложи в косметичку и носят със себе си, вие можете да я използвате по всяко време и на всяко място. къдрене маша за мигли с дълга дръжка, 6 бр. 【Незаменим инструмент за изграждане на миглите】 - ще ви Помогне лесно разкрасяване на миглите за кратко време и ще ви направи по-уверени. къдрене маша за мигли от неръждаема стомана с вграден гребен, 1 бр. 【Високо качество и трайност на】 -Произведен от висококачествени материали от неръждаема стомана и ABS, против стареене и за многократна употреба. 【Лесен и удобен】 : Малък размер, ниско тегло, удобно да сложи в косметичку и носят със себе си, вие можете да я използвате по всяко време и на всяко място.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват