• Отстъпка
  • Ново
Пишеща машина маша за коса, Преносими Машинки маша за коса на 360 Градуса, Малка Ролка, пишеща Машина маша за коса 2 Бъчви, за дома, за всички Типове коса, Штепсельная в?

Пишеща машина маша за коса, Преносими Машинки маша за коса на 360 Градуса, Малка Ролка, пишеща Машина маша за коса 2 Бъчви, за дома, за всички Типове коса, Штепсельная вилица САЩ-110

 
BGN 13.69

Брой продукти
Налично

Бързо загряване : Маша с яйцеобразной глава използват технология бързо загряване PTC, бързо загряване за 30 секунди, интелигентна постоянна температура и няма да навреди на косата След употреба на храна трябва да бъде изключен, и може да се съхранява след естественото охлаждане. Защитен дизайн : Корона плойки е защитен дизайн, който няма да навреди на косата и не обожжет ръцете си, така че вие можете да я използвате с доверие.Ако я използвате за първи път, се препоръчва да се запознаят с начина на работа при изключено захранване. Преди да използвате гладко срешете косата си, разделете ги на направления и прекарайте по него кичури отзад напред. Преди употреба поставете щепсела в контакта на захранването, задаване на температура, се уверете, че индикаторът свети, и маша започват да се затоплят.Защитен дизайн : Корона плойки е защитен дизайн, който няма да навреди на косата и не обожжет ръцете си, така че вие можете да я използвате с доверие.Завъртане на 360 градуса : Устройство маша за коса е на захранващия кабел с възможност за завъртане на 360 градуса, който може да се върти по своему, и им лесно управление на лява и дясна ръка. Прогревайте в продължение на 1-2 минути, след това ще бъде постигнато работна температура, и може да се използва. Удобна дръжка : Преносим плойка маша за коса оборудвана с ергономичен клип, който съответства на извивката на ръката си и осигурява удобен захват и непринуденост.Бързо загряване : Плойка маша яйчен крем се използва технология бързо загряване PTC, бързо загряване за 30 секунди, интелигентна постоянна температура и няма да навреди на косата.


Характеристики на продукта

Item Type:
Curling Iron
Material:
Alloy, Plastic, Ceramic, ABS
Power:
65W
How to Use:
1. Insert the plug into the power socket before use, set the temperature, see the indicator light is on, and the curling iron starts to heat up.:
2. Warm up for 1‑2 minutes, then the operating temperature is reached, and it can be used.:
3. Comb the hair smoothly before use, and divide it into sections, and operate it with strands from back to front. If you use it for the first time, it is recommended to familiarize yourself with the operation method when the power is off.:
4. After use, the power should be turned off/cut off, and it can be stored after natural cooling.:
Package List:
1 x Curling Iron:

Клиентите също го харесват