• Отстъпка
  • Ново
Силиконов Сладък лека нощ RUKDA, USB Лампа с Сладък Котка, което променя Цвета си, за деца, Многоцветни led Ночники за Детска стая, Зареждащи се чрез USB (Цвят: A: Базов)

Силиконов Сладък лека нощ RUKDA, USB Лампа с Сладък Котка, което променя Цвета си, за деца, Многоцветни led Ночники за Детска стая, Зареждащи се чрез USB (Цвят: A: Базов)

 
BGN 4.81

Брой продукти
Налично

3 Инч Източник на захранване : Вградена литиева батерия с капацитет от 1200 мачупакОвочный лист : A : 1 * Led ночник1 * USB-кабель1 * Инструкция за експлоатация B : 1 * Led ночник1 * USB-кабель1 * Инструкция за експлоатация 1 * дистанционно управление ? Лесен за работа : - Хубава лека нощ, изпълнена в режим на дистанционно или докосване на наблюдение, лесен за работа и е с висока индукция чувствителност.Освен това, той изящно обработен и е с елегантен и мек външен вид.Нашият USB-нощна светлина също е подходящ като привлекателен за украса на стаята. 10 часа с включена светлина през цялата нощ.И вие можете да изберете любимия си цвят. Режим на промяна на цвят, мощни батерии.И вие можете да изберете любимия си цвят.Без никакви остри ръбове и ъгли.Можете да зареждате го с помощта на USB кабел за зареждане. 10 часа с включена светлина през цялата нощ. ? Меко осветление : Тази лампа за котки има режим топло бял цвят, който е подходящ за спане на децата като на меките нощни лампи в спалнята.? Прекрасен материал : Нашата детска нощна светлина може да се използва за дълго време, защото той е изработен от висококачествена ABS-пластмаса и силикон. ? Страхотни подаръци са идеални за изпращане на приятели, колеги, семейства и така нататък като различен подарък за Коледа или рожден ден.Нашият USB-нощна светлина също е подходящ като привлекателен за украса на стаята. ? Сладък дизайн : Нашият преносим лека нощ много сладък, благодарение на своята уникална форма на котка.Е много сигурно, няма мирис и е трудно да се е деформирал. ? Меко осветление : Тази лампа за котки има режим топло бял цвят, който е подходящ за спане на децата като на меките нощни лампи в спалнята.


Характеристики на продукта

Name:
Cat Night Light
Material:
ABS and silicone
Size:
13.7*9.8*7.6mm/0.54*0.39*0.3inch
Power Supply:
Built-in 1200mAh lithium battery
Packing List:
A:
1*Slug Night Light:
1*USB cable:
1*Instruction Manual:
B:
1*Slug Night Light:
1*USB cable:
1*Instruction Manual:
1*Remote Controller :

Клиентите също го харесват