• Отстъпка
  • Ново
Чанта за обяд MIER за деца, Момчета и Момичета, малки Деца, Скъпа Случайна Кутия за Обяд, Училище, Определени за Обяд с Външния Държач за бутилки за Вода / Прозрачен джо?

Чанта за обяд MIER за деца, Момчета и Момичета, малки Деца, Скъпа Случайна Кутия за Обяд, Училище, Определени за Обяд с Външния Държач за бутилки за Вода / Прозрачен джоб с цип (Черен/Зелен-Динозавър)

 
BGN 7.36

Брой продукти
Налично

【Детска кутия за обяд на най-добрия размер】 Размери : 10*4*7 Голям страничен държач за бутилки, подходящ за повечето бебешки бутилки с вода. 【Симпатична чанта за обяд, за момчета и момичета】 Има много хубави рисунки на животни, като например динозаври, еднорози, котки, зайци, лисици, делфини, пингвини, бели мечки и така нататък. 6 цветни мотиви, са на разположение за малки момичета и момчета. 【Персонализирани детски обяд-апарати】 Голям прозрачен преден джоб с цип и прозрачен номинална джоб с цип отзад за детски неща и именни карти / бележки за обяд.5 инча (Д * Ш * В); Тегло : 0,53 килограм; Подходящи за обикновените хранителни контейнери, бентобокса, термос, бутилката със сок, и т.5 инча (Д * Ш * В); Тегло : 0,53 килограм; Подходящи за обикновените хранителни контейнери, бентобокса, термос, бутилката със сок, и т.Изолирано отделение-хладилник снабден с двоен метален съемником за цип, осигуряващ дълъг експлоатационен живот, всички ципове са лесно и расстегиваются.Изолирано отделение-хладилник снабден с двоен метален съемником за цип, осигуряващ дълъг експлоатационен живот, всички ципове са лесно и расстегиваются.Дизайн за децата, да се заемат сандвичи, обяд и кайт училище или да се използва като мини-хладилник за деца.Дизайн за децата, да се заемат сандвичи, обяд и кайт училище или да се използва като мини-хладилник за деца. Голям страничен държач за бутилки, подходящ за повечето бебешки бутилки с вода. 【Е подходящ за деца】 Тази детска малка чанта за обяд с дръжка-клипсой. 【Симпатична чанта за обяд, за момчета и момичета】 Има много хубави рисунки на животни, като например динозаври, еднорози, котки, зайци, лисици, делфини, пингвини, бели мечки и така нататък. 【Е подходящ за деца】 Тази детска малка чанта за обяд с дръжка-клипсой.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват