• Отстъпка
  • Ново
Hemoton 1 бр. Рафт за баня, Пластмасови Контейнери за съхранение на багаж, Скоби за рафтове, Пластмасов Сервировочный Тава, Баня Масичка за баня, Пластмасови Душ Стойка ?

Hemoton 1 бр. Рафт за баня, Пластмасови Контейнери за съхранение на багаж, Скоби за рафтове, Пластмасов Сервировочный Тава, Баня Масичка за баня, Пластмасови Душ Стойка за Вана, Декоративна Стойка за Вана, Рафтове За

 
BGN 1.33

Брой продукти
Налично

Пластмасов стелаж търсите професионален, но все пак багажник за баня?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако , не гледай нататък!Нашите продукти трябва да отговарят на вашите нуждиНАД БАНЯТА - -Тиган за баня е стратегически проектирани, за да отговарят на размерите на повечето бани, представени на пазара, благодарение на разширение здрав силикон ръце, предотвращающим плъзгащи баня.Те ще бъдат много щастливи Декоративни багажник за баня.Те ще бъдат много доволни. -Вие можете да поставите в него своя телефон, сапун, играчки, кърпи за лице или от луфа за душата.Описание на продукта за употреба за играчки за баня - това е един от най-добрите варианти за вас.ИГРАЧКА за ВАНА - избор за вашите приятели и семейства.ТАВА ЗА ИГРАЧКИ за ВАНА - Произведен от висококачествен материал за трайно и безопасно използване. -Произведен от висококачествена пластмаса, той е здрав и безопасен за използване органайзер за рафтове за баня.Списък на пакетите 1 x Стойка за вана Характеристики -Цвят : бял аксесоари за баня -Размер : 86,00 X14,00 X6,00 см / 33,80 X5,50 X2 Стойка за съхранение.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват