• Отстъпка
  • Ново
20 Покани картички за рожден Ден с Конвертами за деца - Пригласительная картичка за рожден Ден в басейна Вратовръзка Боядисват, за момчета или момичета - Аксесоари з?

20 Покани картички за рожден Ден с Конвертами за деца - Пригласительная картичка за рожден Ден в басейна Вратовръзка Боядисват, за момчета или момичета - Аксесоари за тематични партита, в басейна Peace Love - MA18

 
BGN 19.04

Брой продукти
Налично

1) Размер : Всяка карта е с размери 4 см на височина и 6 см в дължина, което я прави идеална и за деца, и в него има достатъчно място за запис на информацията 2) Количество : Във всяка опаковка е включена 20 картички и 20 еднакви пликове, така че нека да започнем една незабравима парти с тези красиви покани картички. 3) Дизайн : Уникален дизайн в акварельном стил, високо качество двустранен печат, сладък дизайн, идеален за деца, юноши, живи и здрави и екологично чисти материали. 3) Дизайн : Уникален дизайн в акварельном стил, високо качество двустранен печат, сладък дизайн, идеален за деца, юноши, живи и здрави и екологично чисти материали. 1) Размер : Всяка карта е с размери 4 см на височина и 6 см в дължина, което я прави идеална и за деца, и в него има достатъчно място за запис на информацията. 2) Количество : Във всяка опаковка е включена 20 картички и 20 еднакви пликове, така че нека да започнем една незабравима парти с тези красиви покани картички. 2) Количество : Във всяка опаковка е включена 20 картички и 20 еднакви пликове, така че нека да започнем една незабравима парти с тези красиви покани картички.1) Размер : Всяка карта е с размери 4 см на височина и 6 см в дължина, което я прави идеална и за деца, и в него има достатъчно място за запис на информацията.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват