• Отстъпка
  • Ново
Сгъваем Тоалетна, Детски Пътен Гърне за Деца, Преносимо столче за Приучения към Гърне за Деца, Детско столче за Саксията и за вътрешни и Външни Автомобилни Къмпинг (

Сгъваем Тоалетна, Детски Пътен Гърне за Деца, Преносимо столче за Приучения към Гърне за Деца, Детско столче за Саксията и за вътрешни и Външни Автомобилни Къмпинг (Цвят: C)

 
BGN 2.00

Брой продукти
Налично

Наименование на продукта : ТуалетМатериал : Ррразмер Детайли : Размер на тоалетни в сгънат вид : 22 см x 23 см/8,66"x 9,06" (прибл) Забележки : поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.Пакетът включва : 1 X Туалет1 X Чанта за хранения30 X Торби за мусора1 X Задържане лента1 X калник на задно колело. ▶Благодарение на брызговику и сгъваем дизайн тоалетната чиния е лесен за пренасяне и се съхранява, той е защитен от пръски и лесно за използване. ▶Тоалетна чиния е изработена от висококачествен полипропилен материал. ▶Тоалетна чиния е изработена от висококачествен полипропилен материал.▶ Е изработен от висококачествен материал с отлично качество на изработката, тоалетната чиния е с висока носеща способност и достатъчно здрава, че той може да седи детето. ▶ е Изработен от висококачествен материал с отлично качество на изработката, тоалетната чиния е с висока носеща способност и достатъчно здрава, че той може да седи детето.) Размер на тоалетни в разложенном формата на : 22 см x 23 см x 15 см/8,66 "x 9,06"x 5,91" (прибл. ▶Дължина сложенного тоалетната чиния е 23 см, ширина - 22 см, а дължината на раскладывающегося тоалетна - 23 см, ширина - 22 см, височина - 15 см ▶ Той е идеален за активен отдих, като например за пътуване, къмпинг и т.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват