• Отстъпка
  • Ново
Раница за лаптоп ZumZup, Мъжки Водоустойчива Раница за Пътуване с USB порт за зареждане и Крепост, 15.6-Инчов Компютърен Училище Раница, Подарък Унисекс, Всекидневни Рани?

Раница за лаптоп ZumZup, Мъжки Водоустойчива Раница за Пътуване с USB порт за зареждане и Крепост, 15.6-Инчов Компютърен Училище Раница, Подарък Унисекс, Всекидневни Раница, черен 28*18*50 см

 
BGN 8.99

Брой продукти
Налично

Мека подплата може да защити вашия лаптоп ?Отзад има дизайн на колана, може да се постави раницата в багажника, за да се освободи раменете си по време на пътуването; презрамки, изработена от метална тъкан за вентилация за отвеждане на потта и декомпресия.Това е мъжка чанта.Конектор за слушалки : можете да слушате любимата си музика.Това е идеален подарък, както за мъже, така и за жени.Това е идеален подарък, както за мъже, така и за жени. ?Голям капацитет : Раницата е с три големи джоба, отделно отделение за лаптоп с диагонал 15,6 инча и с много джобове, както и просторно отделение, подходящо за ежедневна употреба, което позволява организиране на вашите вещи и лесно да ги намерите.Мека подплата може да защити вашия лаптоп.Пакетът включва : 1 * Чанта за лаптоп. ? USB порт за зареждане : Благодарение на вградения USB зарядното устройство от външната страна и вградения зарядното кабел вътре, този USB-раница осигурява по-удобен начин за зареждане на мобилен телефон по време на ходене. ?От двете страни на раменния колан има джобове, така че можете да окачите на слънчеви очила и други малки висулки. ?От двете страни на раменния колан има джобове, така че можете да окачите на слънчеви очила и други малки висулки.Конектор за слушалки : можете да слушате любимата си музика. ?Голям капацитет : Раницата е с три големи джоба, отделно отделение за лаптоп с диагонал 15,6 инча и с много джобове, както и просторно отделение, подходящо за ежедневна употреба, което позволява организиране на вашите вещи и лесно да ги намерите. ?Отзад има дизайн на колана, може да се постави раницата в багажника, за да се освободи раменете си по време на пътуването; презрамки, изработена от метална тъкан за вентилация за отвеждане на потта и декомпресия. ?Отзад има дизайн каишка за ръка, можете да окачите раница, куфар, за да се освободи раменете си по време на пътуването; презрамки, изработена от метална тъкан за вентилация за отвеждане на потта и декомпресия ? от двете страни На раменния колан има джобове, така че можете да окачите на слънчеви очила и други малки висулки.Размер на чанта за лаптоп е 28 * 18* 50 см, което е много подходящо за ежедневна употреба в стил унисекс, например, в училище, на работа, в корабите, в походи, къмпинг, походи по магазините, за колоездене и очаквайки следобедните срещи.Размер на чанта за лаптоп е 28 * 18* 50 см, което е много подходящо за ежедневна употреба в стил унисекс, например, в училище, на работа, в корабите, в походи, къмпинг, походи по магазините, за колоездене и очаквайки следобедните срещи.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват