• Отстъпка
  • Ново
О-Пръстен за тенджери под налягане, Силиконов Уплътнител О-Пръстен Универсално О-Пръстен Сменяеми Аксесоари за тенджера под налягане Insta-Pot (24 см)

О-Пръстен за тенджери под налягане, Силиконов Уплътнител О-Пръстен Универсално О-Пръстен Сменяеми Аксесоари за тенджера под налягане Insta-Pot (24 см)

 
BGN 3.91

Брой продукти
Налично

Здрава силиконова структура е проектирана за удължаване на срока на служба и функциониране, без да използва никакви химически веществаПродуктът представлява тенджера под налягане алуминиева сплав, но трябва да се обърне внимание на модела на дъното на тигана.Параметри : Име на продукта : О-пръстен за тенджера под налягане Материал : Силикон Важи за : тенджера под налягане алуминиева сплав с общо предназначение Осъществяване Списък : 1 х о-пръстен за тенджера под налягане Забележка : Размерите, посочени в описанието, са посочени на вътрешния диаметър на съответната тигани, а не за ограничаване на размера на пръстени. 【Идеална за засаждане】 : Силикон о пръстен с пълнеж може да замени вашето оригинално о пръстен с пълнеж за да се гарантира сигурността на готвене, поддържане на налягането в тенджера под налягане в перфектно състояние. 【Идеална за засаждане】 : Силикон о пръстен с пълнеж може да замени вашето оригинално о пръстен с пълнеж за да се гарантира сигурността на готвене, поддържане на налягането в тенджера под налягане в перфектно състояние. 【Съвместимост】 : Подходящ за тенджера под налягане алуминиева сплав.Ако искате да използвате миялна машина за почистване, моля, мийте си на най-горния рафт, за да се улесни почистването.Ако не виждате модел, ако е установено, че тенджера под налягане са изработени от алуминий, мярка на вътрешния диаметър на корпуса тенджера под налягане. 【Съвместимост】 : Подходящ за тенджера под налягане алуминиева сплав.Ако искате да използвате миялна машина за почистване, моля, мийте си на най-горния рафт, за да се улесни почистването. О пръстен със силиконов пълнеж е съвместимо с различни модели, моля, проверете размера на вашето тенджера под налягане, преди да купите.Здрава силиконова структура е проектирана за удължаване на срока на служба и функциониране, без да използва никакви химически вещества.Това е о пръстен се инсталира лесно и се отстранява.Той е съвместим с различни модели, моля, проверете размера на вашето тенджера под налягане, преди да купите.Този, който започва с A, може да се използва, а този, който започва с AS, не може да се използва. Лесен за почистване, просто измийте с вода и сапун след всяка употреба. 【Лесно почистване】 : Лесен за почистване, просто измийте с вода и сапун след всяка употреба.Моля, заменяйте го на всеки 18-24 месеца или при откриване на деформации. О-пръстен, изработени от хранително силикон, който е силен и издръжлив.Тази силиконова оборудване запечатване на уплътнението под налягане ще стане отличен заместител на вашата стара или повредена.Тази силиконова оборудване запечатване на уплътнението под налягане ще стане отличен заместител на вашата стара или повредена.


Характеристики на продукта

Product Name:
Pressure Cooker Sealing Ring
Material:
Silicone
Applicable to:
General purpose aluminum alloy pressure cooker
Package List:
1 x Pressure Cooker O Ring:
Note:
The dimension mentioned in the description are for the inner diameter of the applicable pot, not the size of the sealing ring.:
The product is aluminum alloy pressure cooker, but you need to pay attention to the model of the bottom of the pot. The one that starts with A can be used, and the one that starts with AS cannot be used. If you can't see the model, if the pressure cooker is determined to be made of aluminum, measure the inner diameter of the pressure cooker body.:

Клиентите също го харесват