• Отстъпка
  • Ново
Гейм контролер Shock Светкавица Болт Gaming Gamer PopSockets с възможност за смяна на PopGrip и Mr. Честит Smiley Оригинално Сладко и Забавно лице - PopSockets PopGrip за момчета и момичета: Замя?

Гейм контролер Shock Светкавица Болт Gaming Gamer PopSockets с възможност за смяна на PopGrip и Mr. Честит Smiley Оригинално Сладко и Забавно лице - PopSockets PopGrip за момчета и момичета: Замяна ръкохватка

 
BGN 39.47

Брой продукти
Налично

Работи най-добре с гладки, твърди пластмасови корпусиКаламбурный сарказъм игрови идеи gear pc games забавни цитати за контролери за маниаци, отрепки, ретро-геймърите, геймърите по време на работа, момичета-геймъри сменете си Pop Top на различен дизайн или напълно да го премахнете за безжично зареждане.Pop Grip с взаимозаменяеми капак; замяна на Pop Top на различен дизайн или напълно го махнете, за да гарантира на безжични възможности за зареждане. Прибиращ се поставка за гледане на видео, групови снимки, Face Time и хендсфри Skype.Забележка : Не се придържа към някои от силикон, водоустойчив, или силно текстурированным чехлам.Обичате игри и видео игра?Гейм контролер с лъчи и Удар.Забележка : Не се придържа към някои от силикон, водоустойчив, или силно текстурированным чехлам.Ще се обърне за i Phone 11, но не и за i Phone 11 Pro или i Phone 11 Pro Max без подходящо своята практика.Подобрен лепило позволява да правите снимки и да сменяте го на повечето устройства и сгради. (Не е съвместим с wi-fi зарядно устройство Apple Mag Safe или чантата Mag Safe.Подобрен лепило позволява да правите снимки и да сменяте го на повечето устройства и сгради. (Не е съвместим с wi-fi зарядно устройство Apple Mag Safe или чантата Mag Safe.Pop Grip с взаимозаменяеми капак; замяна на Pop Top на различен дизайн или напълно го махнете, за да гарантира на безжични възможности за зареждане. (Не е съвместим с wi-fi зарядно устройство Apple Mag Safe или чантата Mag Safe.Работи най-добре с гладки, твърди пластмасови корпуси.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват