• Отстъпка
  • Ново
ENEVOTX Калъф за седалка кучета Потребителски европейски и американски идеи, Дизайн, Печат, Покривала за автомобилни седалки за кучета Водонепроницаемое Нескользяще?

ENEVOTX Калъф за седалка кучета Потребителски европейски и американски идеи, Дизайн, Печат, Покривала за автомобилни седалки за кучета Водонепроницаемое Нескользящее Трайно Меко столче за Кола за домашни любимци

 
BGN 1.67

Брой продукти
Налично

· Описание : Той е проектиран, за да се опрости почистването ◆◆◆ Съвет дизайнер : препоръчителният размер на този файл за изтегляне на изображението в пиксели 8268 x 6496 или по-висока. * Функции : Осигурява защита възглавници и предпазва от попадане в колата. За многократна употреба и моющийся, водоустойчив Оксфорд. * Описание : Той е проектиран, за да се опрости почистването. · Функции : Осигурява защита възглавници и предпазва от попадане в колата. * Материал : 22,82 унция.Характеристика : ◆◆◆ Цвят : цвят ◆◆◆ Използвайте : мека основа, на която ще поддържа всеки клыка, независимо от породата или размер. За многократна употреба и моющийся, водоустойчив Оксфорд. ◆◆◆ Плат : Нашите продукти са изработени от 100% ултра силна оксфорд и служат цял живот. ◆◆◆ Предимства : Лесно почистване, машинно пране.* Размер : 55 х 58", Четири мрежи надеждно закотвени уплътнение на място. ◆◆◆ Описание : Планирате романтична разходка с кучето си, но се притеснявате за това, как е устроена куче?А активните домашни любимци не ще ви безпокоя, не се притеснявай, нашият калъф за кучета, достатъчно голям и нескользящий, водоустойчив, за покриване на задните седалки повечето леки автомобили, товарни автомобили и ванове.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват