• Отстъпка
  • Ново
3 БР. Игли за Коса в Кельтском Стил на Викингите, Реколта Фиби, Шнола за Коса, Щипки за Коса от Сплав, Щипки за Коса в Кельтском Стил на Викингите, Аксесоари За Коса с В?

3 БР. Игли за Коса в Кельтском Стил на Викингите, Реколта Фиби, Шнола за Коса, Щипки за Коса от Сплав, Щипки за Коса в Кельтском Стил на Викингите, Аксесоари За Коса с Възел

 
BGN 7.59

Брой продукти
Налично

Пръчици за коса имат куха форма, съчетаваща традиционния стил на дизайна, могат да кандидатстват за фиксиране на прически са лесни за използване, правят косата не рошавиМоже да се използва за събития : сватби, сувенири от пътувания, рожденни дни, танци и т. трайни, стабилни и удобни за използване, много здрави, тях не е лесно да се съборят или да се деформира, с дълъг срок на служба.Подходящ за различни прически, като например права, гъста и къдрава коса, особено за дълга коса, удобно и плътно прилепнала към косата.Вие ще получите 3 парчета заколок за коса различни стилове, класически дизайн, екстериорен в ретро стил, ви позволява лесно да комбинирате различни дрехи.Пръчици за коса имат куха форма, съчетаваща традиционния стил на дизайна, могат да кандидатстват за фиксиране на прически са лесни за използване, правят косата не рошави. игли за коса в кельтском стил viking са изработени от сплав с. Поради различни монитори и светлинния ефект действителният цвят може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Игли за коса в кельтском стил viking са изработени от сплав с.Подходящ за различни прически, като например права, гъста и къдрава коса, особено за дълга коса, удобно и плътно прилепнала към косата.Вие ще получите 3 парчета заколок за коса различни стилове, класически дизайн, екстериорен в ретро стил, ви позволява лесно да комбинирате различни дрехи.Игли за коса в кельтском стил - добър избор на подаръци за вашето семейство, приятели и онзи, когото обичате, аз мисля, че ще се радвате на тази шнола за коса традиционен дизайн.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват