• Отстъпка
  • Ново
Комплект от 8 продълговат соломинок Kichwit от неръждаема стомана, за Многократна употреба Широки сламки за шейкове, дължина 10,5 см, ширина 5/16 инча, Метални сламки за пи?

Комплект от 8 продълговат соломинок Kichwit от неръждаема стомана, за Многократна употреба Широки сламки за шейкове, дължина 10,5 см, ширина 5/16 инча, Метални сламки за пиене, в комплект с 2 четки за почистване

 
BGN 2.40

Брой продукти
Налично

Чистящая четка идеално се поставя в епруветки за цялостно почистване след употребаСламки от неръждаема стомана ширина 8 мм са идеални за употреба на млечни коктейли, протеинови коктейли и гъстите коктейли.Отличен избор за защита на околната среда!. Комплектът включва 4 директни сламки и 4 извити сламки, както и 2 почистващи четки.✔ ДЪЛГИ СЛАМКИ ЗА ШЕЙКОВЕ.Просто ги почистете отвътре с четка, а след това поставете в съдомиялна машина. Забележка : Моля, погледнете дупка в капака, за да се уверите, подходящ ли е за сламки с ширина 0,3 инча / 8 мм. ✔ Е УСТОЙЧИВА НА КОРОЗИЯ И НАДРАСКВАНЕ.Тези метални сламки са изработени от неръждаема стомана 18/8, така че те не ръжда нито вашите напитки, нито в съдомиялна машина.Те биха могли да продължи с години и да ви спести пари в дългосрочен план. ✔ ИДВА В ГОЛЯМА ОПАКОВКА ОТ 8 БРОЯ.Всички сламки са с диаметър 0,3 инча (вътрешен диаметър 0,28 инча) и дължина 10,5 инча.Им много лесни за почистване, особено с помощта на почистването на четката.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват