• Отстъпка
  • Ново
Гъба за почистване на лицето 48 бр., гъба за лице, Претъпкана Кръгла Гъба за миене на грим, Слоеная Гъба-Стик 3,15 инча, Професионална гъба за отстраняване на грим от PVA, ?

Гъба за почистване на лицето 48 бр., гъба за лице, Претъпкана Кръгла Гъба за миене на грим, Слоеная Гъба-Стик 3,15 инча, Професионална гъба за отстраняване на грим от PVA, Почистващ инструмент за грижа за кожата (жълт)

 
BGN 6.07

Брой продукти
Налично

3Цветовете могат да се различават леко от различни екрани. Забележка : Измервания са направени на ръка, моля се допуска малки грешки в размер на. След всяка употреба изплакнете с и отжимайте вода.Преди да се използва няколко пъти натискам върху гъба, за да отстраните излишната вода. Дайте гъба, за да изсъхне на въздух и да се съхранява на хладно и сухо място. меки и удобни за използване, без миризма и е нетоксичен, безопасен и нежен за кожата, с добра водопоглощением, може лесно да абсорбира сапун и вода.Компресиран и да преносим : Гъба за измиване на лицето се предлага в сбита форма за лесно съхранение.Всяка гъба при насыщении се разширява до 3,15 инча (8 см) в диаметър. Нежно масажирайте лицето спонжем кръгови движения.Добри функции : Мека и удобна гъба, може да се използва като гъба за измиване на лицето, кърпа за лице за дълбоко почистване на порите на кожата на лицето, няма да навреди на гладка кожа.Меки и удобни, може напълно да замени кърпа.Опаковка : Вие ще получите 48 парчета чрез разделяне на натиснат гъби за лице (общо 4 опаковки).Разкрита във вода до закръгляване.Параметри : Материал : спондж Цвят : розов, жълт Брой : 48 бр.Опаковка : Вие ще получите 48 парчета чрез разделяне на натиснат гъби за лице (общо 4 опаковки). Повърхността е мека, не стяга кожата, лесно се почистват и се съхраняват.Компресиран и да преносим : Гъба за измиване на лицето се предлага в сбита форма за лесно съхранение. претъпкана гъба за лице, КАТО ИЗПОЛЗВАТЕ : 1.Портативен за носене в чанта, удобен и траен. Повърхността е мека, не стяга кожата, лесно се почистват и се съхраняват. Нанесете почистващо средство за лице на гъба.Портативен за носене в чанта, удобен и траен.Моля, накиснете във вода за няколко пъти, за да е напълно извършва преди употреба.Моля, накиснете във вода за няколко пъти, за да е напълно извършва преди употреба.Тези гъби са за еднократна употреба, когато се използва в търговски цели, за вашето здраве и на здравето на други хора.Гъба за почистване на лицето : Тези гъба за лице са произведени от синтетични порести материали PVA.


Характеристики на продукта

Material:
Sponge
Color:
Pink, Yellow
Quantity:
48 pieces
Package include:
48pcs Compressed facial sponge:
HOW TO USE:
1. Soak sponge with water until it expands to full size.:
2. Apply facial cleanser to sponge.Press the sponge several times to expel any excess water before using.:
3. Gently massage face with sponge in circular motions.:
4. After each use,rinse and wring out the water.:
5. Allow sponge to air dry and store in a cool, dry place.:
6.Replace every 1-2 weeks for personal use.This sponges are disposable when used in commercial applications for the health of you and others.:
Note:
Manual measurement, please allow slight errors on size.:
The colors may exist slight difference due to different screens.:

Клиентите също го харесват