• Отстъпка
  • Ново
EYHLKM Селски Венец от мъниста с Цветовете, Венец на прозореца на Входната врата на Фермерска къща, Билки, Домашно парти на открито (Цвят: A, размер: 31,75x26,67 см)

EYHLKM Селски Венец от мъниста с Цветовете, Венец на прозореца на Входната врата на Фермерска къща, Билки, Домашно парти на открито (Цвят: A, размер: 31,75x26,67 см)

 
BGN 138.95

Брой продукти
Налично

Това е много творчески, и да го прослави в произволно място в домаТой изглежда свеж и топъл. - Този изкуствен венец може да се използва не само за есенния декорация на дома, на деня на събиране на реколтата, на Деня на благодарността, но и за декориране на хол, спални, входни врати на частни домове, кафенета, ресторанти и т. - Венецът се състои от слънчогледи, зелени изкуствени листа, червени горски плодове и дървени плочки с изображение на Есента.Забележка : След получаване на опаковката, моля, проверете внимателно опаковката и стоката.- Размер на венец е 31,75×26,67 виж Тя е здрава и може да преминете на сцената в съответствие с различните фестивали.Спецификация : - Материал : PVC, поливинилхлорид. Продайте само основните продукти, без други продукти. - Размер на венец е 31,75×26,67 виж Тя е здрава и може да преминете на сцената в съответствие с различните фестивали. също така Е чудесен подарък за приятелите, семейството и учителите.Той изглежда свеж и топъл. Имитационный венец Забележки : 1.При него има много приложения. - Изкуствена венец, изработен по специална технология, листенца, стават много буйни и елегантни шарки клони и листа е много ясна, и визуален ефект и реалистични усещания. Тъй като изисква ръчно измерване, моля, оставете интервал в 1-3 виж 3.На дървена знак изобразява Есен, което означава "есен", което придава на хората някаква интимност.- Венец има желязна решетка във формата на тиква, на която са слънчоглед, плодове, изкуствени листа, дървени плакети и т.Пратката включва : 1 бр.На дървена знак изобразява Есен, което означава "есен", което придава на хората някаква интимност.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро и ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите запитвания, поради разнообразни осветление и условията на снимане цвят на изображението може да се различават от действителния продукт.


Характеристики на продукта

- Material:
PVC polyvinyl chloride.
Package Includes:
1 Piece Simulation wreath:
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your:
Due to different lighting and shooting conditions, the color of the image may differ from the actual product. Please refer to the actual product. :

Клиентите също го харесват