• Отстъпка
  • Ново
Таймер за 6 часа, Работещ на батерии, Външен Окачен Лампа, Сплетен от Водорасли, Водоустойчив, Веранда, Беседка, Тераса, Окачен Фенер, Полилеи, Осветление, Декоративн?

Таймер за 6 часа, Работещ на батерии, Външен Окачен Лампа, Сплетен от Водорасли, Водоустойчив, Веранда, Беседка, Тераса, Окачен Фенер, Полилеи, Осветление, Декоративна Выдалбливаемая Автоматично Вкл./Изключено. Топло

 
BGN 3.33

Брой продукти
Налично

Красиво е подходящ за вътрешна и външна употреба (беседка, градина, двор, двор, тераса, коридор и т 【Лампа на батерии 】 се Захранва от 4 батерии тип АА (батерия в комплекта не са включени). 【С 6-часов таймер】 Има 2 режима на осветление : постоянно осветление и 6-часова основната.Водоустойчив : Да (IP44).Висящи слънчева светлина създават винтажную и естествена атмосфера.【НАТУРАЛЕН ФЕНЕР】 Уникален окачен фенер, изтъкан от морска трева, с ABS-лампата на Едисон.Бутон за включване/изключване /на таймера се намира на батарейном отделение (нуждаете се от 2 батерии тип АА, батерия в комплекта не са включени).Превключвател за включване / изключване е разположен върху капака на отделението за батерията. 【Устойчивост на атмосферните влияния】 е Изработена от непромокаема метал, клас на водонепропускливост IP44, не е лесно ръждясва или избледнява, осигурява по-продължителната работа в повечето метеорологични условия.Батерия : 4x AA батерии (не са включени В комплекта).


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват