• Отстъпка
  • Ново
Angoily 2 бр., Въжета за сушене на Дрехи на Открито, Измерители на Натоварването, Аксесоари за Тежка Линия, Прибиращ се Въжето За Дрехи, Стенни Домашни Бельевые Въжета, П?

Angoily 2 бр., Въжета за сушене на Дрехи на Открито, Измерители на Натоварването, Аксесоари за Тежка Линия, Прибиращ се Въжето За Дрехи, Стенни Домашни Бельевые Въжета, Прикачени Бельо

 
BGN 3.00

Брой продукти
Налично

Можете да регулирате дължината му в съответствие с вашите истински нужди, което ви осигурява по-голяма гъвкавост - Изработен от много устойчив на опън и износостойкого материал, е трайна употреба, му е трудно да се справи. прибиращ сушене въже е Направен от добър материал, практичен и трайни за дълго използване.ПРИБИРАЩ ЛИНИЯ ЗА СУШЕНЕ - полезен инструмент за лесно сушене на дрехи, който ви позволява лесно да спечели вашето местоположение.БЕЛЬЕВАЯ въже - Тази бельевая въже е толкова сигурна и добре отговаря на вашите различни нужди, подходящ за повечето видове дрехи. -Материал : ABS, PVC - Цвят : светло сив Информация за продукта външна бельевая въже, стенни бельевая въже, бързо да се инсталира на повечето стени.ГРАДИНСКА БЕЛЬЕВАЯ въже - Тази прибиращ се бельевая въже осигурява изключителна гъвкавост, дълготрайност, носещата способност и практичност. - Лесно е да ви осигури допълнително място за съхранение, за да се мотае и да изсъхне дрехите си.ПРЕНОСИМ бельевая въже за пране - отлично подходящ за закачане на детски дрехи, блузи, хавлии, бански костюми, сутиени, бельо и много други.Пратката включва 1 х прибиращ се бельевая въже 1 х кука 1 х комплект от крепежни винтове Особености-идеален за дома, градината, хотели, дворове, тераси, баня, къмпинг и още много други. - Отлично подходящ за закачане на детски дрехи, блузи, хавлии, бански костюми, сутиени, бельо и много други.ПРИБИРАЩ се БЕЛЬЕВАЯ ВЪЖЕ - Регулируема конструкция. преносима бельевая въже за пране и Ако търсите за професионална и достъпна слайд-изложени прането на въжето, тогава ще ви тук.ПРЕНОСИМ бельевая въже за пране - отлично подходящ за закачане на детски дрехи, блузи, хавлии, бански костюми, сутиени, бельо и много други.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват