• Отстъпка
  • Ново
Xinidc 4 бр. (2 комплекта) Замяна на стъклен обектив на задната камера OEM за iPhone 11 с предварително зададена лепило и набор от сменяеми инструменти за ремонт (4 бр. Стъкло н?

Xinidc 4 бр. (2 комплекта) Замяна на стъклен обектив на задната камера OEM за iPhone 11 с предварително зададена лепило и набор от сменяеми инструменти за ремонт (4 бр. Стъкло на обектива на камерата)

 
BGN 7.59

Брой продукти
Налично

подмяна на стъклен обектив на задната камера 4шт за i Phone 11 с предварително зададена лепило 1 : Подмяна на стъкло на обектива на камерата OEM, съвместима със стъклен обектив на камерата на i Phone 11 набор от инструменти за ремонт на стъкло камера 3 : 3 в 1 е включен в комплекта за лесен монтаж. подмяна на стъкло на обектива на камерата за i Phone 11, 1 бр. син ремонт нож, 1 бр.Стъклото на обектива на камерата за i Phone 11 идва с професионален набор от инструменти за поправка (ремонт нож + пинсети + кърпа за почистване) за лесна инсталация, това може да ви спести много време и пари. 4 : Топли съвети : ръководство за инсталиране не е включена в комплекта, ако имате някакви проблеми по време на смяна на стария стъкло на обектива на камерата, ние ви предлагаме да се запознаете с подходящо видео в Интернет за справка. 2 : само в пакет 4 бр.Ако имате надраскани или счупено стъкло на обектива на камерата за i Phone 11, това е правилната подмяна на стъкло на обектива на камерата, която ви е необходима. стъкла на обектива на камерата, всяко стъкло за камера за i Phone 11 с трайно лепило предварително инсталиран на задната част на стъкло на обектива на камерата.


Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват